Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sr25 Vs Msg90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy do mojego campersko/snajperskiego sposobu grania na noobskich sniperkach tzw. auto-campach jest lepsze SR25 (od razu z tłumikiem) czy nie wiem czy głośne MSG90(nieco mniejszy odrzut przydatne by utrzymać kogoś na celowniku) droższe i pewnie przydało by się do niego dokupić tłumik.

Tak więc którą bronią lepiej campić?

r8a4g8.jpg

Opublikowano

takie coś tutaj.

http://www.mpcforum.pl/forum/154-general-discussion/

najlepiej zrób ankietę.

Opublikowano

Kup sobie SandFire'a. Celne, szybkostrzelne i kosi na 2 strzały.

A normalnie polecam Msg. Jak się potrafi grać Msg to można cały Team wybić na jednym magazynki :D

KowalskixD.png
Opublikowano

Ale masz problemy xD

Shop Hack i kup sobie L96 Ghille (czy jak to tam się nazywa). Każdy na hita leci i od razu tłumik masz.

Za shop hacka nie banują ... przynajmniej nie słyszałem o takim przypadku jeszcze.

Opublikowano

Najpierw to ktoś mi musi odp. na wiadomość jak pobrać te pliki DLL których mi w CA brakuje by hacki działały.

A do tego MSG90 to kupić tłumik?

Mnie nie interesują snipsy walące na hita. Umiem nimi kosić oczy mam ale do SECTOR 25 który tak mi się spodobał potrzebne jest coś na bliższe odległości czym mogę utrzymać grupkę przeciwników w "szachu".

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Jaki plik .dll ??

Na sektor 25 to już lepiej kupić G36, M416 (417), albo P90 - nikt nie podejdzie.

Snajperki tam są mało przydatne ... a jak już to musi zabijać na hita bo szybko Cię ściągną.

Mapki pod typowe pojedynki snajperskie to masz Snow Valley, Kill Creek i Waveride.

EDIT:

Jak chcesz już koniecznie snajperkę na Sector to jedynie Dragunov Ci się nada.

Opublikowano

Jaki plik .dll ??

Na sektor 25 to już lepiej kupić G36, M416 (417), albo P90 - nikt nie podejdzie.

Snajperki tam są mało przydatne ... a jak już to musi zabijać na hita bo szybko Cię ściągną.

Mapki pod typowe pojedynki snajperskie to masz Snow Valley, Kill Creek i Waveride.

EDIT:

Jak chcesz już koniecznie snajperkę na Sector to jedynie Dragunov Ci się nada.

Jak ja moim Sr25 to na Sector biorę 7ludzi i mam zero dead wciąż.

Ale to co kupować tłumik? Do MSG.

A w sektorze jest pełno miejsc do campienia wiesz jaki masz zasięg walc z bazy albo ci goście co na środku mapy biegają to z bazy można im w nogi strzelać ja tak ubiłem kupę i mnie od hackow wyzywali. Przecież jak są te drzwi ze szkła to przez nie można ubijać ludzi jest dużo skrzynek jako osłona dla snajpera warto też mieć pod sobą leczącą apteczkę, miny w pobilżu drzwi by nikt nie wchodził noi ewentualnie jakiś towarzysz lub działko do ubijania tych co jednak do ciebie podeszli i tak leci ratio w górę.

r8a4g8.jpg