Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odszkodowanie

M@tiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nic ja miałem tak połamaną reke jak mnie samochód potrącił ze miałem 1.5 roku gips i wkładali druty wyjmowali wkładali blachy wyjmowali i w ogóle a dostałem tylko 100 zł ;/ szkoda po prostu słów na to ;/ oni dają jak najmniej żeby mieć najwięcej jak dla siebie

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

To zależy wszystko od ubezpieczenia miałem w chuj zbitego palca (wsadziłem palca między furtkę i kolega na nią wskoczył) miałem szynę przez 3 tygodnie, ściągnęli i po jakimś czasie przyjechała jakaś komisja poudawałem że nie mogę go zginać i dostałem tylko 50zł ale wszystko było tak ponaciągane, że lepiej nie wiedzieć.

Pisał ktoś tez o wniosku w PZU kolega miał złamaną rękę z przemieszczeniem(łokieć jakoś wyszedł ze stawu) chodził z gipsem przez 2miesiące i dostał 350zł zrobił to na wakacje dokładnie po koniec.

Opublikowano

zdaje mi się że dostaniesz coś około 300 zł, ja 3 dni przed rozpoczęciem roku szkolnego (2lata temu), stunciłem na rowerze, po czym złamałem rękę w 2 miejscach z przemieszczeniem, po 3 tyg gipsu okazało się oczywiście ze moja ręka a dokładnie nadgarstek zle się zrasta, po czym reka byla ponownie łamana i składana, gips miałem okrągłe 2 miesiące . I dostałem 300 zł odszkodowania, zaznaczam iż mam płaconą składkę ubezpieczeniową tylko w szkole ; )

sygnat.png

Opublikowano

Ja kiedys na podwórku ( nie w szkole ) rozciałem cos ostro i miałem szycie. Poszedlem do szkoly, wypisali mi papier i do ubezpieczyciela. 600 zł mi wpadło. ;d

Opublikowano

Skręcony staw skokowy,1 lipca,3 tygodnie pełny gips,rehabilitacja 2 tygodnie teraz ,2 tygodnie październik,potem miesiąc sanatorium będzie,ile dostanę? ^^

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

to raczej nic nie dostane? bo slyszalem ze jakis gosc mial tylko to ubezpieczenie i da lwniosek o PZU cy gdzies i dostal 1tysiac zl, a nie mial zadnego ubezpieczenia tylko szkone, to niewiem

Jeżeli to było na terenie szkoły lub na wycieczce to tak ale innaczej nie ma szans <_<

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Jeżeli to było na terenie szkoły lub na wycieczce to tak ale innaczej nie ma szans <_<

z kad wiesz ze nie ma szans? pytalem sie dzisiaj nauczycielce i powiedziala ze raczej dostane

13032777318975834031.gif

Opublikowano

A na mój ktoś łaskaw będzie udzielić odpowiedzi? :D

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...