Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Gdzie Zapisują Się Screeny Zrobione W Grze?

Tivens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :) Mam pytanie, czy screen zrobiony podczas gry (np. itemka w handlu, czy tego jak zabijamy super hipe pro mrocznego wojo-bossa) gdzieś się zapisuje i możemy robić takich screenów mnóstwo, czy po każdym razem trzeba wkleić to do painta zapisać ... ? Proszę o w miarę wyczerpujące odpowiedzi, bo "tak", lub "nie" nie zadowolą mnie -.-

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

Chodzi ci tu tylko o metina jesli tak to wciskasz tylko print scrn i zapisuje on ci sie automatycznie w folderze metka screenshot

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Tak, tylko o Metina chodzi. Kurcze gram w Metin2SG i w folderze głównym gry nie ma folderu screenshot :( Może da się to samemu jakoś zrobić, żeby tak się zapisywało ?

6d31d561531a6999.jpg

Opublikowano

O.K. zrobiłem, zaloguję się do gry i powiadomię was, czy mi działa :)

6d31d561531a6999.jpg

Opublikowano

UP

Nie gralem kiedys na jakims privie i zamiast mi sie zapisywac w folderze z metkiem zapisywalo mi sie

w dokumentach a plik nazywal sie metin2 i screenshot ^^

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Zawsze screeny znajda sie w folderze o nazwie screenshot ale on moze byc w grze lub w moich dokumentach chyba ze gdzies go przeniosles;p

+

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Pomysł ze zrobieniem folderu o nazwie "screenshot" w głównym folderze gry nie działa...

Co do pozostałych wypowiedzi : przeszukałem cały komputer (szukajką) i nie istnieje taki folder jak "screenshot", przeszukałem też komputer ".jpg" - czyli, żeby znalazł wszystkie obrazki znajdujące się na komputerze - screen zrobiony w grze w ogóle nie został znaleziony (a domyślnie zapisywane są chyba w formacie .jpg prawda?), więc screeny robione w grze nie zapisują mi się. W dokumentach też nic. Macie jeszcze jakiś pomysł?

6d31d561531a6999.jpg

Opublikowano

Klik Print Screen na klawiaturze --> otwierasz glowny folder z metkiem --> ScreenShot --> jesli go nie ba zrob folder o nazwie screenshot --> jesli dalej nie dziala masz cos z metkiem ;) moze zle robisz screena gdy grasz klikasz na klawiaturze Print Screen SysRq jak nie dziala to nie wiem ;) pozdrawiam

@down to dziala tylko gdy robisz ss pulpitu a z metkiem to watpie

Opublikowano

Pośpieszny nie mogę źle robić screena, bo mam go w schowku (tzn. mogę go wkleić do painta, ale w folderze screenshot nie mogę). Spróbuję jeszcze przeinstalować metka i utworzyć folder screenshot przed rozpoczęciem patchowania, może wtedy on jakoś zapisze ten folder, czy coś :)

6d31d561531a6999.jpg

Opublikowano

Pośpieszny nie mogę źle robić screena, bo mam go w schowku (tzn. mogę go wkleić do painta, ale w folderze screenshot nie mogę). Spróbuję jeszcze przeinstalować metka i utworzyć folder screenshot przed rozpoczęciem patchowania, może wtedy on jakoś zapisze ten folder, czy coś :)

To skoro mozesz wklejic do painta to go wklej i zapisz ;)

Po co przeinstalowyac metka? mozesz wklejac i zapisywac w paiintcie

Opublikowano

ale jak np. robi zdjęcia z eventu a np. widzi Bossa fajnego i zanim wklei i zapisze minie troszke czasu a zaa chwile może Boss zniknąć a on chciał zrobić zdjęcie Bossa w innym Profilu?/

A patchujesz tego metka??

Pomógł Reinstal Metka?

OndteAw.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...