Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Niektorymi Hackami, Pomocy!

paka747

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z niektorymi hackami, np z Shoop hackiem.

Mianowicie podczas injectowania pojawia mi sie komunikat (zdj w zalaczniku)

Prosze o pomoc!!

Opublikowano

Załącznik

.......................................................................................................................................................................................................

592a5ecf9568e_post-89905-0472077001282922710_thumb.png

Opublikowano

nie pisz double postów, co do problemu brakuje ci tego pliku .dll zajrzyj tutaj i go ściągnij:http://www.mpcforum.pl/topic/196836-tutproblemy-z-hackami/

deidara2.png

Opublikowano

nie mogłeś napisać żeby pobrał go z internetu, potem wrzucił go do folderu z Combat arms, jeśli dalej nie będzie działało to do system32 w folderze windowsa. tak samo robisz z każdym innym plikiem .DLL (jeśli będzie podobny błąd z CA )

Opublikowano

oO od kiedy plik dll jest plikiem systemowym Enzil? Pliki dll to bibioteki zawierające / modyfikujące funkcje określonego programu. Więc z łaski swojej nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Otwórz sobie swój folder z grą, jestem ciekawy, czy nie ma tam ani jednego pliku dll.

Opublikowano

oO od kiedy plik dll jest plikiem systemowym Enzil? Pliki dll to bibioteki zawierające / modyfikujące funkcje określonego programu. Więc z łaski swojej nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Otwórz sobie swój folder z grą, jestem ciekawy, czy nie ma tam ani jednego pliku dll.

On ma racje kolego wkleja sie to do system32 po to by nie robic sobie zachodu przy ponownej reinstalacji combat arms :)

sygnaturkalow.png
Opublikowano

On ma racje kolego wkleja sie to do system32 po to by nie robic sobie zachodu przy ponownej reinstalacji combat arms :)

Tak, ale tego akurat nie napisał, a napisał że jest to plik systemowy, i trzeba go wkleić do system32, tym samym wprowadził go/innych w błąd bo jak wspomniano dll to biblioteka zasobów lub funkcji programu, więc tutaj Osiem ma racje a nie on.

Sory za offtop ale ten pan ostatnio dziwne teorie wymyśla...

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.