Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elf Bot Pod Tibie 8.61 , Crack ....

Etio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam prośbe o Elf Bot pod tibie 8.61 , crack . przy okazji elf ma być z skanem ! , innych nie przyjmuje , Dzięki z góry

Opublikowano

Jak byś nie wiedział, Elfbota już nie będzie...

Info z wczorajszego updatu NgBota:

Jak wiadomo, ostatnia wersja ElfBot NG została wydana z poważnymi błędami, a ekx nie podjął próby ich naprawienia. Od tej aktualizacji ekx również odmówił aktualizacji bota do najnowszej wersji i z żalem informujemy że to koniec tworzenia projektu ElfBota NG oraz mojej współpracy z ekx'em. Nasi klienci zasługują na coś lepszego niż to co jest teraz, ale to decyzja ekxa, nie moja.

Strona ElfBota NG nadal będzie hostowana, a także oddamy do dyspozycji linki do starszych wersji bota, aby klienci grający na serwerach OTS mogli dalej go używać. Pozostawimy również system aktualizacji kluczy oraz system kupowania kluczy bez zmian tak aby obecni klienci mogli wyrabiać nowe klucze, bądź je kupować dla starszych serverów OTS

Akutalizacja TibiaBot NG będzie trwała dłużej, ponieważ musimy usunąć kod napisany przez ekxa. GhostBot NG obiera nowy kierunek i sukcesywnie będzie przejmował funkcje ElfBota.

Ofc, przetłumaczone na polski.

TibiaBot NG 4.9.8 pod Tibię 8.61 - Cracked!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...