Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Easymetin2 [Pl]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam takie pytanie z EM2, zmodyfikowanego przez "Andrzejt17", gram sobie na serwerze i nabijam lvl, zawsze sobie daje tego exbota tam gdzie nie ma ludzi i biorę lur, właśnie mi teraz bocik expi na dzikusach, z auto lurowaniem na duży zasięg ^^ .... Ale wczoraj obok jakiegoś gościa co expił włączyłem bota i auto lur a tamten gość walił w powietrze i takie tam tak jakby miał przed sobą dzikusa.... Jak to działa czy to tylko iluzja ? Nie chce się zawieść :( Oto moje pytania:

1. Czy ten auto lur naprawdę działa czy to tylko iluzja, a jak działa to widać go tak samo jak u mnie widać ?

2. Jak najlepiej sobie ustawić EM2 te wszystkie ustawienia dla szybkiego expa :P I podnoszenie itemków...

3. Czy jeśli używam multihacka i expie na ustawieniach jakie podał Andrzejt17 to mnie mogą zbanować jest to wykrywalne ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi, oczywiście postawię 5 i + ! Pozdrawiam ^^

av-66255.gif

Uuuuuuuu ! You Mada Faka ! Zajebali ci składaka ?

Opublikowano

Ufff... Takich odpowiedzi oczekiwałem ^^ A co do banowania na szczęście sam nick nie wystarcza ? To dobrze bo mam łatwy ;p Wczoraj cały dzień ktoś na gromo 3 postacie otworzył i sobie expił ale bez multihacka... I najlepiej bez mi się wydaje no chyba że w nocy... Pozdrawiam ! :rolleyes:

av-66255.gif

Uuuuuuuu ! You Mada Faka ! Zajebali ci składaka ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...