Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś szukam kowala z ulepszaczami bo na plikach sui'ego jest bez ulepszaczy a ja chce z :P wiec prosiłbym o kowala z ul za pomoc +

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

W navicat Wybieramy Player Wchodzimy w Query i i jak będzie taka linijka :UPDATE player.refine_proto SET vnum0=0, vnum1=0, vnum2=0, count0=0, count1=0, count2=0;

TO JA USUŃ i zrób reset servera i powinno być

Zbieram PLUSY +

10962150.jpg

Opublikowano

niestety nic takiego nie mam a ty nie masz moze serwera z ulepszaczami ?? jezeli masz to wchodzisz w fillezille /var/db/mysql/player i refine proto

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

to ja nie wiem ;\ poszukaj na yt tutów jak zrobić kowala bez ulepszaczy. Czyli jak w navicat w takiej tabelce trzeba było cały czas wpisywać np.1 to ty wpisuj 0 albo na odwrót już nie pamiętam jak to było spróbuj może zadziała

Zbieram PLUSY +

10962150.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem możesz ciut jasniej ? ( PIĘDZIESIĄT ZNAKÓW )

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...