Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak odbugowac postac postac jest kolo biologa bez konia jak jo odbugowac ctrl + h nie pomaga moze jest jakis skrypt co jak jest bug wejsc w pierscien teleport i sie teleportonoc czy jakis iny sposub na odbugowanie napisze ktos jak odbugowac

Daj [ -- ] ;))))))))))))

2010294729.png

Opublikowano

W modzie kamera na privy jest taki modzik ze jak jesteś np inna postacią w pt ze swoja postacią to możesz się przywołać.

Dokładnie stwórz nową postać i zaproś się jakoś do PT.

i wtedy koło tej osoby masz ikonkę przywołanie przywołaj się i już.

EDIT:

to ty możesz się zalogować na postać ? ale nie możesz się ruszyć ? jeśli tak to sprawa jest prosta wall hack

Opublikowano

O matko.. SPAM

Na serverze triadica.net jest bug.. (Ja też jestem zabugowany) Niektóre postacii ktore wylogowaly sie na koniu albo przez p.tp sa zabugowane.

Tzn

Wybieramy postac jest pasek ladowania po naladowaniu, gra wczytuje sie 1-3sec i wylogowuje sie nie zdazy sie nawet nic pojawic poza paskiem z hotkeyami mapa i 1wypowiedzia z chatu... Na forum triadicy jest od cholery spau na ten temat wiec koles przyszedl tu... ;/

8.png

osinexiologo.jpg

34139.png

34147.gif

33348.png

34003.jpg

Opublikowano

ale ja nie mam buga na koniu jak ty moze by zrobil jakis skrypt ze mozna sie odbugowac typu nie wiem ;/

ale to sa masowe bugi polowa serva jest zabugowania ;]

8.png

osinexiologo.jpg

34139.png

34147.gif

33348.png

34003.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...