Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 2 postacie na ZSZC, używam bota v0.8 gdy na głównej postaci wbiłem 105lv i 100% (pokazał się Lvl up z bota), po relogu bot przestał działać, nie widzi skilli itp, ale nie martwi mnie to, bo tym charem i tak nie będę bocił już, jednakże, mam również 22 lvla. Odpalam bota na 22lvlu, bot widzi skille, włącza buffy i stoi. Nie używa skilli, nie potuje się (nie mam nic z 11dg itp~). Co się mogło stać? Czasami jeszcze zamiast buffów czy coś, używa cały czas mp potionów. Prędzej wszystko było ok.

Pozdrawiam.

Rekrut
Opublikowano

Witam. Mam 2 postacie na ZSZC, używam bota v0.8 gdy na głównej postaci wbiłem 105lv i 100% (pokazał się Lvl up z bota), po relogu bot przestał działać, nie widzi skilli itp, ale nie martwi mnie to, bo tym charem i tak nie będę bocił już, jednakże, mam również 22 lvla. Odpalam bota na 22lvlu, bot widzi skille, włącza buffy i stoi. Nie używa skilli, nie potuje się (nie mam nic z 11dg itp~). Co się mogło stać? Czasami jeszcze zamiast buffów czy coś, używa cały czas mp potionów. Prędzej wszystko było ok.

Pozdrawiam.

Mam to samo ;'/ nie wiem o co w tym chodzi.

Opublikowano

rowniez to mam ... bot nie widzi skilli nie potuje sie .. prosze o jakas podpowiedz jak sie komus udalo cos z tym zrobic. Ja probowalem wszystkiego na nowo wszystkie pliki zszc, pliki bota .. na innych partcjach tez to nic nie dalo

Opublikowano

Może schowajcie (Jeżeli posiadacie w inventory) attack peta, grab peta, avatar, nowe konie albo coś z dg 11 do depo. I zróbcie TP, mi np zadziałało.

ON

Lynx

Nick: Arisa

LVL: 110

Guild: Kill4Fun

Build: Pacheon + Fire + Force, Pure Str

OFF

Diamond

Nick: Giant

LVL: 110

Guild: ---

Build: Wizzard / Cleric

Opublikowano

sry, za double'a ale nie ma edytuj :/

//na 68lv glavierze bot śmiga..

jakieś pomysły?

Może popełniłeś błąd? Dałeś buffa do atack skilli bądź na odwrót?

Opublikowano

Mam to samo wbilem db botem 105lv dziala cudnie w bocie wbilem 106lv i nie dziala jade od tamtej pory z auto select troche lipa ale nie ma innej opcji .. trzeba by cos zrobic z plikami ktos kto sie zna napewno cos sie da zrobic tylko co i kto to zrobi ;P nie wiem ale by sie przydalo . probowalem tp z pozstym invem nic poprostu po lognieciu bot widzi ci 105lv tak naprawde masz 106 i nie wie ocb wiec jest bug i tyle ;P lipa!xD

Postaraj sie ktos cos z tym zrobic ;D wiele osob bylo by wdziecznych xD

Postacie :

ZSZC(Fire/Old)IP: 72.55.143.209 - 94 int Bow (wciąż rośnie) name Świr

ZSZC(Water/New)IP: 67.205.76.42 - 105 Glavier Full Str (poszedl na allegro) name AnodaX