Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Do Skilowania

damix1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam tibie auto :) sam nią wbiłem sporo lvli i skili także myśle ze jest dosknoała do kazdego rodzaju skila ^^

na slimy doskonala na roty takze czy na trole ;]

polecam

download masz tutaj :

www.tibiaauto.net

oficjalna strona tibi auto :) tez z tamtad pobiegam kazdą wersje TA.

Polecam Puszek xD

Opublikowano

polecam tibie auto :) sam nią wbiłem sporo lvli i skili także myśle ze jest dosknoała do kazdego rodzaju skila ^^

na slimy doskonala na roty takze czy na trole ;]

polecam

download masz tutaj :

www.tibiaauto.net

oficjalna strona tibi auto :) tez z tamtad pobiegam kazdą wersje TA.

Polecam Puszek xD

Na slimy wiem że dobry jest auto , bo zaznaczysz sobie potwora i zjedziesz do ilości hp zaznaczysz sobie jakis name na niego i odznaczasz żeby go było . Ważne żeby przy skilu nie był wykrwyalny

Bo mi są tylko potrzebne dziecinne funkcje w skilowaniu do 80 dista typu : bicie monka do ilości hp , antyiddle , używanie czaru dla trenienia manny , podnoszenie kamieni i jedzenie fooda..

a Dla Maga : tylko antyiddle.

A Ten NeoBot jak się zainstaluje to działa przez 3 dni? i tak jak ElfBot że co 1h się wyłącza czy normalnie?

Typu TibiaBot Ng niechce sciągać bo to miałem i to raczej jest wykrywalne i łatwe w obsłudze i jak bym miał ściągać z oficjialnej strony

Bo ElfBot też jest wykrywalny ale zależy jakie się skrypty ustawi, bo takie co na skilowanie ustawiam to go nie wykrwywa.Więc może auto też by nie wykryło?

http://lockerz.bplaced.net/backup/invite/?id=1236 << Strona z zapisami na mam już dość tej strony u mnie :]

Lockerz . com <--- Strona na której zdobywasz pkt i wymieniasz na nagrody :] Polecam

qlimax_logo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...