Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Na Temat Polskiej Piłki

Mizzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polska piłka nożna nie istnieje. Kiedyś za czasów Bońka, Laty itp. istniała, ale teraz tylko czekać aż wykopią ludzi z pzpn i dadzą nowych, lepszych. A o polskiej ekstraklasie już nie wspomnę :rolleyes: Jedynie jaki jest plus to że oni (pzpn) dostają kasę i tyle. Jebać pzpn ( polski związek państwowych nieudaczników) :D

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Żal was oglądam piłke od dziecka 2 razy mieliśmy 3 miejsce (brąz).Tu chodzi o kasę kasa daje władze za kasę można mieć transfer gdyby dobrze płacili to byśmy meli dobry piłkarzy.Jak myślicie czemu najlepsi piłkarze z polski jak tylko mieli szanse wyrywać się z tej dziury wyjechali bo gówno płacą.A co do kibicy to pseudo kibice to nie są kibice (to nie wychowani debile mający na celu zniszczyć tylko piłke nożną przez takich debili do szpitala trafia dużo osób mój kumpel mało co nie stracił życie był na Wiśle karków i po meczu jak zawsze zaczęli rzucać butelkami wzieli ten samochód co leje wodą kolega dostał po pysku za nic to nie prawda nie za nic za to że jest za kimś innym a cij debile co tylko jp na 100% to nie znają znaczenia jp,jp to nie jest nie lubię policji ja ją jebie a przez to znaczenie rodzą się nie do rozwoje tacy jak na tym forum przykład mustafar.A pzpn to Porąbany związek piłki nożnej to tylko dziura nic więcej

dajplusa.png
Opublikowano
JP na 100%...
Śmieszy mnie ta cała Wasza akcja JP 100%, bo jak widzę, tych 10latków, którym policja nic nie zrobiła a ubrani w koszulke JP 100% Zero Szacunku to śmiać mi się z tego chce.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Niektórzy piłkarze są za granicą i są jednymi z najlepszych zawodników ligi.

Np. Jeleń, nie doceniany polski napastnik Smuda ma go gdzieś woli jakiegoś tam...

Lewandowski i Kuba Błaszczykowski są jednymi z zawodników którzy coś działają w BvB.

Co sądzicie o piłkarzach niedocenianych?

Wymieńcie po jednym.

Roger Guerreiro

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Śmieszy mnie ta cała Wasza akcja JP 100%, bo jak widzę, tych 10latków, którym policja nic nie zrobiła a ubrani w koszulke JP 100% Zero Szacunku to śmiać mi się z tego chce.

bo to już nie na policję tylko na PZPN ;)

uwierz mi że aż do takiego chce się pięść wyciągnąć i patrzeć jak leci z płaczem na policję ...

Opublikowano

e tam wy myslicie ze tak prosto jest zdobyc druzyne

jezeli polska chce miec druzyne to musi wydac kupe kasy na szkolenie mlodych zeby zdobyc szacunek calego swiata

ogolem jestem za Widzewem wierze ze widzem ma szanse teraz byc w pierwszej trojce

nawet patrzac na mecz Widzew:Lech widzew pokazal klase

musimy wierzyc w to ze kiedys sie wszystko zmieni:P

sstwc.jpg

Opublikowano

Polacy mają lepsze łapy od nóg bo jak na ironię w siatkówce to jesteśmy pionierami :)

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Nareszcie się coś rozkręciło ^^

Żeby nie było offtopu to co sądzicie o Jagieloni, jakie ma szanse w tego rocznej ekstraklasie.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

• 3 lata później...
Opublikowano

Z Polską piłka nożna jest coraz lepiej

Szczęsny , Lewandowski , Błaszczykowski , Sobota , Piszczek

coraz lepiej :)

W następnym roku powinniśmy wyjść z grupy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...