Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Sklep Na Noc

stona90605

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy istnieje sposob na to aby otworzyc sklep w metin2 i wyłaczyc komputer ale zaby sklep po wylaczeniu nadal był otwarty istnieja jakies sposoby?

Opublikowano

Nie ma raczej takiego sposobu. Mozesz jedynie wlaczyc stan wstrzymania

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Opublikowano

Zostaw sobie kompa wlaczonego! wylacz ekran poloz cos na komputer(zeby ciszej chodzil) i git! :] Tylko nie przykrywaj wiatraczka bo ci sie przegrzeje komputer

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Stan wstrzymania nic nie da.....

Itak wyloguje ci postać po paru sekundach ;>

Sam KaMeR o tym wspomniał jakieś 2 tygodnie temu w podobnym temacie.

Jak ktoś ma 2 komputery lub prawdomównego kolege to niech sprawdzi na jakby co ^^

cooltext59392910.gif
Opublikowano

Nawet jak masz router i dasz stan wstrzymania, wyloguje cie po max 30 sekundach

tak wiec sposobu raczej nie ma, pozosaje ci tylko ryzykowac czy sie spali jak bedziesz spal

Opublikowano

Ja uważam, że się da bo kiedyś u kuzyna zostawiałem otwarty sklep z wyłączonym kompem. A mianowicie robiłem to tak:

On miał niskie napięcie w domu więc jak napięcie mu skakało to komp mu się wyłączał. Potem na laptopie patrzałem i sklep nadal stał i dało sie z niego kupować.

Nie wiem czy ci wyjdzie, ale ustaw sklep i wyłącz kompa tym przyciskiem co go włączasz przytrzymując go. Może się udać i sprawdź u kolegi czy stoi lub na 2 kompie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Stan wstrzymania zapisuje wszystkie dane na dysku. To tak jak by grac i na czas wstrzymania zrobic ss. Internet nie moze dzialac:P Wiem bo sam pobowalem ;)

15831637.gif

Jeśli potrzebujesz grafiki, napisz - postaram się pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...