Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Boty Już Naprawde Zgupiały?

pianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Expia dalej... na 50+ dropia bodzie wiece oplaca im sie dalej expic.

POzdro

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Opublikowano

No co robią? Expią, dropią bodzie, ogony węża+ itd. Jak wbiją lvl to pójdą do v1 (lepsze spoty).

A może robią sobie misje na boja? xD

I to nie boty "zgłupiały" a ludzie je wystawiający. Bo po co się ograniczać jak nikt nic z nimi nie robi?

Bo normlanych graczy coraz mniej gra :P

A może GF czeka aż boty wbiją lvl i zaczną kupować z IS? Bo z graczy to już większego zysku nie będzie... A bez IS to i nawet bot nie da rady ^^ Z tym, że bot na siebie zarobi :P

__

Opublikowano

hmm wpierw małże 2x taniej a tera bendą bodzie ;D mi tam to pasuje ^^

Bodzie , Fms, Riby ,Poli ,Ogony + . Jedyny Plusik Botów co nie ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Według mnie chcą być w topce xDxDxDxD

Weźcie usuńcie to minimum 50 znaków..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Im wiekszy lvl tym wieksza ilosc yang. Co do v1 To watpie zeby weszly bo tam trzeba miec jako takie eq no i uzywac skilli :) A watpie by ktos chcial tracic kaske na robienie eq dla botków ktore w kazdej chwili moga zostac zbanowane.

Tak samo ze skillami, te botki bija bez nich jedyne co potuja i podnosza pieniazki :)

Opublikowano

Cieszycie się że bodzie stanieją, tak samo riby fms itp. Ale pomyśllcie, skąd one podrożały? Właśnie przez boty! Ludzie nakupili yang i są w stanie coraz więcej dać za itemy. To jest tzw. zamknięty krąg.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

no tak a po 75 lv pójdą do groty ciekawe jak to będzie wyglądało hehe boty w grocie albo w dt na ripa śmigają a po drodze ulepszają eq u kowala

Opublikowano

Moim zdaniem nie wejdą tam gdzie expi dużo ludzi na high lv. Dlaczego ? Dlatego, że jeśli zaczną expić w v1, chodzić do DT. To metin2 PL padnie i nie będą mieli zarobku wszyscy Ci którzy stawiają te boty a tutaj gra toczy się o spore pieniądze :)

Pozdrawiam

:)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

No ja nie wiem podobno łowią rybki :) ale co robią z takimi levelami :O

28b411c.jpg

Expią, niedługo zrobią bojowce, ska niby mają Ogony Węża + itd?

Wbiją 65 to w lasach będą dropić Stalki itd.

Wkońcu przez boty stalki, marmurki i ogony staną się bez wartościowe, wszystko będzie chodzić po 100k, a każdy w EQ będzie miał po 500kk

Opublikowano

@up to czemu teraz nie zbanują tych jebanych botów?? :angry:

Jeśli ktoś sobie puści bota na jednej postaci no to spoko nie se expi ale to mnie wkurwia jak lata 10 botów jeden za drugim o.O

Opublikowano

bodzie tez dropia :) i niektore firmy sprzedaja pozniej konta na allegro z tytułem "Firma" beznadzejnie tyle tych botow i tyle rzeczy juz robia :/ a GF oczywiscie sie opierdala

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Dla low-lvl raj, dla nas 50-70 to pieklo:(

To samo blo z broniami na 50+ lvl

teraz stoja po 60k a kiedys +4 bylo za 10kk:/

Przegiencie:/ chodz lvl,fakt sie wbije,bo marmury tanieja i to po 30-50 k na miesiac,

Za pol roku odrobie tamtego woja z bana i to bez kasy z allegro :D

A.I co do opini. Mein2 PL upadnie.

Nie macie racji,metin2 pl jest oplacany przez GF i tam nie ma

Wy szwaby macie euro i full kasy macie 25 sewerow a wy polacy, macie 2 serwery.

Zalozmy ze jest 8 wersji gry od gf.

Miesiecznie im przychodzi powiedzmy 8mln eu

8.000.000:8 = 1.000.000 na kazdy serwer.

U sasiadow, sa tez 24 serwery, a tam maja dobry obrot.

Pewnie zaciekawi Was fakt,że Szanowny Xaar jako pierwszy napisal bota,prymitywnego, ktory tylko bil ichodzil.

Boty sa przez GF,po co?

Kolega wyzej napisal, to zammkniety obieg, drugi że gf czeka,aż boty zaczna kupowac w Is.

To prawda, ja narazie nie rezygnuje, bo marmurki corz tansze-lvl coraz szybszy,tanszy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...