Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Boty Już Naprawde Zgupiały?

pianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z moobów na pustyni nie dropia bodzie(sprawdzone na wiki) ciekawe itemki to:jesionek, antyk, ogon+, bransoleta z białego złota, ebonitowe kolczyki, oczywiście marmury, złote;srebrne klucze, tarcze na 61lvl +0 ew. żelaki, czarne okrągłe tarcze +5 i tarcze na 21lvl +4 i na koniec ciekawostka od wiki(O_O)"Best. Człowiek Skorpion-Leci z niego bardzo dużo doświadczenia (prawie tyle samo co Szpon. Trujący Pająk v2)". Pozdrawiam(^-^)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja rozumiem 1 botka no 2 góra :D ale 4,5 ja sam wystawiam sobie botka gdy ide na miasto po co sobie oczy psuć (ale 1 ja na tym nie zarabiem tylko expie ja nie nob ze 24 na h przed kompem) ale boty były już rok temu wtedy przyszły i wszyscy myśleli że to gm wstawia by respiły :D tylko że kiedyś np na kirian było 3 boty teraz na zaprzyśężonych roi się nie da się przejść boty zaczeły być metki ! itp robią się nie znośne ;/

a po co gm pozwala na coś takiego ? prawda jest taka że boty są w 25% gm możecie sie nie zgadzać ale chyba każdy widział 100 kk za 29.90 itp gm nie może sobie od tak jang twożyc tylko mają limit a metin musi z czegoś życ

lecz najgorsze jest to że nie można się logować na serwerach bo gm szybko zamyka bo już pełny bo 1 gracz ma 4 konta z botami lub więcej ;/ zaje*ali mi konto na kirian nie moge tam założyć konta b o bot ma ;/

phantos serwer nawet 2 miśency nie ma a już pełny i wogule po co gm zamykają serwer powinno byc 5 , 6 serwerów nie zamknietych a przepełniania by sie wyrównały bo i tak mnóstwo graczy przenosi sie na priivy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

[inie bądz huj daj minusa ;D ----------------------------------------

Opublikowano
Wbiją 65 to w lasach będą dropić Stalki itd.

Wkońcu przez boty stalki, marmurki i ogony staną się bez wartościowe, wszystko będzie chodzić po 100k, a każdy w EQ będzie miał po 500kk

stal dropi od 86 ...

@top może dropią bodzie ? blink.gif

albo chcą szybko lvl wbić i sprzedać chara na allegro mellow.gif

Opublikowano

stal dropi od 86 ...

@top może dropią bodzie ? blink.gif

albo chcą szybko lvl wbić i sprzedać chara na allegro mellow.gif

Te chary bez eq , skilli , bojowca i z chujowym nickiem po 5zł by chodziły...

Opublikowano

HS3 na boty chyba nie pomoże... Tyle zarabiają i myślisz, że jakieś zabezpieczenie ich powstrzyma? :P Ale to nawet dobrze, bo teraz bodzie są bardzo drogie .. może wreszcie ceny pójdą w dół :D

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Ja tam sie ciesze że one expią dalej . Wkurza mnie tylko to , że na takich małych nielicznych spocikach ( zaprzys. ) jest ich mnóstwo , i nawet jednego nie zabijesz . Ale wszystko przynajmniej ztanieje i się zrobi jak na Ae każdy z gwiazdkami na eq będzie chodził ;D

Opublikowano

@Up...

Ta jasne. Pomarzyć można.

Na mapach np by nie ogarniały czy na kluczach.

Te boty chyba nie potrafią bić metków a nawet jeśli to klucza w posąg nie wtykną :D

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

@MaszKonia o tusz szanowny kolego muszę cie zdziwić właśnie mi na pustyni bardzo dobrze dropiły bodzie bo jak dostałem 50 lv to w ciągu 30 minut na pustyni dropły mi 2 bodzie czyli dropia

Opublikowano

Chcę was powiadomić że z 65+ lvlem można wy dropić stalkę z metka na 85+ ;]

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A może GF czeka aż boty wbiją lvl i zaczną kupować z IS? Bo z graczy to już większego zysku nie będzie... A bez IS to i nawet bot nie da rady ^^ Z tym, że bot na siebie zarobi :P

Hahah.

Bez IS to nawet bot nie da rady. Dziwne ale ja z jedną paczką przepustek z IS wbiłem 72lvl na pl'u. 0 pierścieni PD i innych gówien.

@Topic

Expią bo tak jak UP'y mówią bodzie dropią od 48 (mi dropnął na pustyni ze szpona (na PL)).

Ogony węża + też drogie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chcę was powiadomić że z 65+ lvlem można wy dropić stalkę z metka na 85+ ;]

xD Ciekawe na jakim metku bo napewno nie na pl ^^

76561197982068149.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...