Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z db botem. Po zalogowaniu do gry bot wykrywa mi tylko dwa skile atakujace i wszystkie buffy. :angry:

Pisze na zapas że nie mam 11dgr itemów avatara ani peta

Proszę o pomoc :rolleyes: Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Nie wiem co może być tego przyczyną ale jeżeli taki post już powstał nie będę pisał nowego.

Tak wiec mam 105lv <jupi>ale mam go już od dłuższego czasu i bocilem farmiąc się w końcu po długim expieniu w bocie bylo napisane ze mam 106lv i 30% zdziwiłem się ale zignorowałem to po czym nastał restart dostałem dc i gdy wbiłem bot nie widział mi już skilli i nici z farmienia dlaczego dlatego ze mam 106lv w exp i bot nie wie ocb? probowalem dlv lecz mi to nie wyjdzie za duzo expa i jeszcze mam premke ehh.. jak by ktoś znal sposob na to bardzo bym prosil chce sie wyfarmic a recznie to udreka :) Prosze o pomoc :D

<probowalem wsszystkiego co znam nic nie pomaga czyli reinstal all co mam reinstalowalem wiele razy tp bez seta i peta bez niczego nic nie dalo> bardzo prosze o pomoc!!

Postacie :

ZSZC(Fire/Old)IP: 72.55.143.209 - 94 int Bow (wciąż rośnie) name Świr

ZSZC(Water/New)IP: 67.205.76.42 - 105 Glavier Full Str (poszedl na allegro) name AnodaX