Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę odpalić silka bez BOTA... Podobno oryginalne media może mi pomoc ale takiego nie mogę znaleźć... Macie może na to jakiś sposób?

Opublikowano

Nie podobno, tylko napewno. Bo po użyciu ZSZC media patchera zmienia się port. xD

Oryginalne media weź wyciągnij ze spakowanego clienta. Chyba, że nie masz klienta, więc od kogoś brałeś silka. Niech Ci wrzuci samo media.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

No niestety Gorbi zrobiłem tak jak mówiłeś i dalej to samo /a temat napisałem bo pomysł mi się wydawał trochę absurdalny bo 3 postacie maja crasha w pobliżu dp/ :(

Opublikowano

Zrobiłem reinstal z tego clienta co miałem na dysku zainstalowałem patcha 1.680 i dalej to samo :/ już nie wiem co robić...

Opublikowano

Zrobiłem reinstal z tego clienta co miałem na dysku zainstalowałem patcha 1.680 i dalej to samo :/ już nie wiem co robić...

Może spróbuj odpalić przez Loadera?

Opublikowano

W takim razi proszę o link do nowego Clienta. Wiem że jest cały temat By Cain o tym ale tam żaden link nie działa :) Dam +

Opublikowano

@Sadist Masz. Kliknij

I przestań mi pisać, że żaden link nie działa w temacie. Bo wszystkim działa, prócz Ciebie.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg