Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nvidia Geforce 9600 Gt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wiem,że to nie jest miejsce na taki problem ale szukałem już tego wszędzie i nie mogę znaleźć.;/

A więc:

Mam sterownik ekranu nvidia GeForce 9600 GT. Zmieniałem właśnie "złączkę" bo stara sie zepsuła-ok. zmieniłem i nie mam mojej rozdzielczości :( :(

Moja rozdzielczość monitora to 1440x900. Klikam PPM na pulpicie,całą resztę ominę. Mam rozdzielczości różne,ale nie ma mojej :(

Dodam,że mój monitor to LG Flatron L192WS a mój windows to Windows mx8 (torche przerobiony XP.)

Jeszcze raz przepraszam,że napisałem właśnie tutaj bo wiem że to nie jest temat na takie rzeczy.

.Nigdy nie miałem problemu i proszę o pomoc w ustawieniu "niestandardowej rozdzielczości ekranu".

Z góry dzięki. ;)

Legenda
Opublikowano

Może używasz jakiejś super starej złączki która nie obsługuje rozdzielczości wyższych niż 1280x1024 przykład.

Podaj nazwę wtyczki, może spróbuj użyć przejściówki.

Opublikowano

Moja stara złączka miała mniej pinów od obecnej,ale się zapsuła.. Nowa złączka jest podobno lepsza - tak powiedziano w sklepie.

Może używasz jakiejś super starej złączki która nie obsługuje rozdzielczości wyższych niż 1280x1024 przykład.

Podaj nazwę wtyczki, może spróbuj użyć przejściówki.

Nie mam za małej rozdzielczości-maksymalna rozdzielczość monitora to 1440x900 a teraz mam max 2048x1536.

W tej chwili pobieram sterowniiki,zobaczymy jutro rano. ;)

@Edit

stery sciagnolem jeszcze nowsze i jeszcze gorsze zarazem:D

Ale naprawiła się kur.. stara złączka i już jest ok.