Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lord Makin....

Lord Makaron...  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lubisz makina?

• Nie to lamus jakich ma?o...
    • nie..
    • nikt go nie lubi bo usówa sygny
      0
    • lubie go
    • jest fajny
    • Kocham tego frajera!
  2. 2. Czy mam dosta? warna?

• nie
      0
    • nie musisz...
    • tak..
    • tak,napweno!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze i dostane za to warna lub nawet bana ale..nie obchodzi mnie to...na miejscu kokosza juz dawno bym go wywalil z moderatorów powód?

nie odpisuje na pw

nie chce pomagać

usunął mi sygne nic nie mowiac wchodzil mi na konto i zmienial zdiecia i avatary on mnie poprostu wkur...

Opublikowano

nie pomyślałeś, że idiotą, którzy nie czytają regulaminu się nie pomaga?

#down

buhehe fail.

asfgasg.png

"Jesteśmy zwiastunem maszerującego ruchu oporu. Mamy dość dezinformacji, mamy dość korupcji. Mamy dość wojen prowadzonych z bezpiecznej odległości i tajemnic. Wolność to zaciskająca się pętla dla tego status quo."

4chan

Opublikowano

czytalem i ta moja sygna była mniejsza od wymogów miała około 600x450 a max jest 640x480

Opublikowano

1. Przeczytaj regulamin -> Wtedy Makin pomoże.

2. Nie czyta PW? A wiesz ile GM dostaje PW dziennie?? (Napisz PW do Kokosza i poczekaj aż on odpowie :DD)

3. Wchodzi na konto? On nie potrzebuje wchodzić by zmienić Ci NIEPRZEPISOWĄ sygnę !

Opublikowano

Patrze na twoją sygne i duża jak chuj. Jak nie czytasz regulaminu to nie miej wontów do niego mi też usunęli avka i nie robię paucz ;x.Ciesz się że nie dostałeś jeszcze perma -.-. Po 2. Nikt nie musi ci mówić że usunął Ci avka . Wyżaliłeś się już? tak jest jak się nie czyta regulaminu.

Opublikowano
Patrze na twoją sygne i duża jak chuj. Jak nie czytasz regulaminu to nie miej wontów do niego mi też usunęli avka i nie robię paucz ;x.Ciesz się że nie dostałeś jeszcze perma -.-. Po 2. Nikt nie musi ci mówić że usunął Ci avka . Wyżaliłeś się już? tak jest jak się nie czyta regulaminu.

Chłopcze ona ma tyle ile ma mieć sygna naprawde bo max jest 640x480 więc ta jest w sam raz....

Opublikowano

Lord Makin nie jest zły, ostatnio mniej odpuszcza noobkom i więcej warnów wstawia. Dobrze wykonuje swoją pracę.

Zresztą nie wchodzi ci konto, ty w ogole wiesz co piszesz O_o?

Imo sygna powinna miec max 5 linijek tekstu, normalna czcionka i rozmiarem.

O tyle.

1------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1

2------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------2

3------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3

4------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------4

5------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------5

RAsfepN.png
Opublikowano

Yy modki czy globale nie muszą odpisywać i pomagać na pw. To jest ich wola czy odp. Tematy są miejscem pomocy. Co do ankiety, nie będę nic zaznaczać. Każdy lubi/nielubi modka na swój sposób.

Opublikowano

up w pewnej częsci masz racje global powinien odpisywać

x5up(mod)nie chce pisać do kokosza bo on i tak ma dużo na głowie..

Opublikowano

Witam :)

Czemu nikt nie mówił, że urządzacie impreze beze mnie? :( Jestem zawiedziony.

Crivit za swoje pomysły wygrywa 2 tygodniowe wakacje, wiem nie musisz dziękować.

Dla jasności. Sygnatura nie powinna być większa niż 5 linii, ale są wyjątki, ja nie trzymam się sztywno zasad i jeżeli sygnatura nie utrudnia poruszania się forum, a nie ma w niej filmiku, reflinków ani niczego niezgodnego to ją zostawię. Lecz jeżeli sygnaturka jest wybitnie za wielka wtedy ją usuwam, nawet bez warna, co innym GMom zdarza się dać.

Więc proszę nie narzekać, poza tym każde PW odczytuję i jeżeli jest powód do odpisania to odpiszę, bo pomagać innym muszę taka moja role, co nie oznacza, że nie chcę. Ale jeżeli sprawa jest jasna, to strata czasu.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia,

Lord Makin.

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...