Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam postac wojownik body 50lvl, problem polega na tym czy opłaca się grać jeśli aura i wir weszły na 20 punktów, wiec obie skile na m miałem dopiero na 40lvl a nie na 36lvl... Mam 10 punktów w bersek, a tak bym mniał 16...Wiec pytanie... czy opłaca się grać dalej?

Opublikowano

Postać jest zawalona lepiej wrzuć sobie eq na inna postać lub zrób 2 konto i exp siebie najlepiej się expi sura wp wiem z własnego doświadczenia bo w v1 na 56 na mieszanym brałem caly spot ;p

Zbieram PLUSY +

10962150.jpg

Opublikowano

A gdybym kupił np w IS ,,Zwój Powrotu Statusu'' to bym mógł odnowa rozdać punkty ale wtedy używałbym OZ to lepiej opłacalne niz nowa postać?

Opublikowano

Zwoj z is odda ci za to 17 pkt a nie 20 ktore wlozyles, moim zdaniem mozesz grac i tak predzej czy pozniej bedziesz wbijal 75 a wtedy wbijesz 1 lvl wiecej i bedziesz mial normalnie skille

Opublikowano

Kup sobie w is reset um. i styknie:) ja tak robie jak mi nie wchodzi :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

Eee...

Zepsułeś postać tymi skillami.

Weź nawet tym nie graj bo nie ma sensu! Człowieku.

Musiałeś mieć od razu na M? Mogłeś pozbierać kasę na te Resety i OZ.

Graj od nowa... A tą postać najwyżej na FB.

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

Witam, mam postac wojownik body 50lvl, problem polega na tym czy opłaca się grać jeśli aura i wir weszły na 20 punktów, wiec obie skile na m miałem dopiero na 40lvl a nie na 36lvl... Mam 10 punktów w bersek, a tak bym mniał 16...Wiec pytanie... czy opłaca się grać dalej?

Hahahah rozpierdoliłeś mnie tym xD Zacznijmy od nauki liczenia:P Na 41lv masz 2 skile M (jeżeli nie masz dodane w inne skille). Berka na 16 pkt. (przy 2 skilach na 17 i bez sarży i 3stronnego) ma się na 51lv

PS rób new hara

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...