Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot][Hot][Faq]Easymetin2 Helper

ps19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EasyMetin2 Helper 4.6.0.154

Przedstawiam wam EasyMetin2 Helper.Dzięki temu programowi nie musisz martwić się o EasyMetin2.Wystarczy,że włączysz komputer,a EasyMetin2 Helper zrobi resztę za ciebie.

EasyMetin2 Helper 4.6.0.154

http://uploading.com/files/38b11319/EasyMetin2%2BHelper%2B4.6.0.154.exe/
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=faed9b59f8f036bbc2e8717bbae8c5c82225b95b9541d31fb89f3e90b0110b3a-1283965394

Metin2 Patcher 1.0

http://uploading.com/files/8bf11dcm/Metin2%2BPatcher.exe/
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=04606fd7eeeb70c84fadecebc9b651c902cae7a7aee40d17fdc887ead275964c-1283716882

Patcher jest wymagany jeżeli, ktoś nie ma monitora +50 Cali i uruchamia więcej niż 1 metina :D.Patchera instalujemy w głównym folderze Metin2 np. C://Program Files/Metin2

LICZĘ NA ++++

1.Program jest kompatybilny z:

-Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) by andrzejt17.

-[Dl] Easymetin2 0.1.12.1705 (Mod 1.0) by Ps19

http://www.mpcforum.pl/topic/206239-dl-easymetin2-01121705-mod-10/

-wcześniejsze wersje EM2 nie działają już na Metin2 PL

2.Kompatybilność z systemami operacyjnymi:

-Windows XP.
-Windows Vista
-Windows 7 (zalecane)

Funkcje Bota:

-AutoPlay (sam rozpoczyna expienie w miejscu gdzie się znajduje).

-Start wraz z systemem.

-Auto Logowanie i wybieranie postaci w EasyMetin2.

Co Nowego:

-Możliwość wskazania lokalizacji plików.

-Obsługa 3 postaci.

-Poprawiony wygląd.

-Naprawiono Autostart i zapis i odczytywanie ustawień. (NEW !!!)

INSTRUKCJA:

2.Gdy zainstalujemy EasyMetin2 Helper musimy zrobić fotkę PrintScreenem zdjęcie naszego przycisku start nazwa_postaci dla każdej postaci z osobna.Tak zrobione screeny zapisujemy jako 24 bitową bitmapę i wklejamy je do C-->Program Files-->EasyMetin2 Helper-->IMG pod nazwą

Postać 1=start1.bmp

Postać 2=start2.bmp

Postać 3=start3.bmp

Przykład screena:

beztytuuxta.png

3.Ustaw ciemną tapetę. Zalecane:domyślną tapetę Windows 7 .

4.Po zakończeniu botowania ustaw postać w optymalnym miejscu,aby następnego dnia mogła dalej expić nie wpadając na ściany itp.

JEŻELI NIE DZIAŁA CO ZROBIĆ:

1.Zobacz czy Login i Hasło w EasyMetin2 są zapamiętane.

2.Sprawdź czy po kliknięciu start bot sam zaloguje się do Metina (musi sam to zrobić,mój bot tego nie potrafi!!!).

3.Metin2 musi być uruchomiony w oknie tak,aby było widać nazwę okna np.EasyMetin2_nazwa postaci !!!

NIE USUWAĆ TEMATU TO NIE JEST KOPIA !!!!!

Opublikowano

Witam ^

Czemu w Opcjach nie moge zaznaczyć Auto Start Easymetin2??

Opublikowano

I jak zrobic w 24 Bit ?? te zdjecie start i nazwa postaci

Opublikowano

Hah, nie ściągać tego, całkiem możliwe, że tam jest keylogger. A z tym screenem Nazwa postaci, to tam będzie wasze id i jemu to na kompa przyjdzie. Więc jak chcecie stracić konto to ściągajcie i podawajcie mu pasy xD

4.Po zakończeniu botowania ustaw postać w optymalnym miejscu,aby następnego dnia mogła dalej expić nie wpadając na ściany itp

Żebyś mógł łatwo i szybko przenieść itemy tak? Nie za bardzo se to wymyśliłeś ale pewnie pare osób się dało...

@Down

A kto powiedział, że ja coś straciłem? Poprostu znam takich jak on i to co piszesz wogóle mnie nie przekonuję, ja osobiście wole tego nie ściągać . Ale wy se ściągajcie tylko później nie płaczcie...

Opublikowano

Hah, nie ściągać tego, całkiem możliwe, że tam jest keylogger. A z tym screenem Nazwa postaci, to tam będzie wasze id i jemu to na kompa przyjdzie. Więc jak chcecie stracić konto to ściągajcie i podawajcie mu pasy xD

Żebyś mógł łatwo i szybko przenieść itemy tak? Nie za bardzo se to wymyśliłeś ale pewnie pare osób się dało...

1.Poco miałbym pisać key`a.Ma swój 6- lvl po co mi więcej.

2.Program wyszukuj obrazek i klika na niego (ImageSearch (AutoIT)).

3.Program został pobrany 250 razy i nikt nie uskarżał się na utratę konta.

4.Jak używasz stron typu yanghack.bo.pl to się nie dziwie, że znikają ci itemy itp.

5.Skan program czysty jak łza.

@EDIT

Jak nie chcecie nie ściągajcie, ale zapewniam, że program nie jest szkodliwy w żaden sposób.

I jak zrobic w 24 Bit ?? te zdjecie start i nazwa postaci

Jak robisz to w paint`cie to dajesz -->Zapisz Jako-->Zaznaczasz:Bitmapa 24 Bitowa

PS.Zaraz sprawdzę co z tym Autostartem

Opublikowano

EasyMetin2 Helper został został zaktualizowany do wersji 4.6.Został naprawiony błąd z autostartem i instalatorem.

PS.Sorry za double post !!!!.No i warn :angry:.

Opublikowano

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

spam

2% młodzieży słucha Metalu i Muzyki Klasycznej, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, i słuchają rapu, techna i hip hopu, wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Naprawiłem zapis i odczytywanie danych.Zmieniłem instalator.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Temat do zamknięcia.Nie wspieram już Helpera gdyż piszę nowy,lepszy program (te same funkcje ale lepszy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...