Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szybkosc zalezy od ilosci seedow czy perow czy jakos tak nie jestem pwien wiem ze zakaz reklamowania ale www.legendteam.net tam sciagasz z maili przez p2m i idzie to duzo szybciej

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Nie lepiej sciągac z rapidshare ? w partach poczytaj o tym to jest bardzo szybko a masz TuT jak ominac limity :P ja np sciąglem prince of persia warior within i jestem zadowolony :D

Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą, tuning podstawą

sygnacopymj8.th.gif

warrockplayerym9.png23998.png 6458.jpg 26412.png

Opublikowano

ja bym Ci polecił "Portable mega Manager" czy jakos tak jest świetny według mnie i tylko nim ściagam :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Seed - Liczba osob udostępniająca plik więc jak checsz to zwiększyc ? Z Rapidshare się sciąga w kawałkach wiec sciagniesz i te 7 GB ;]

Opublikowano

ja Ci polecam Flash Get, program naprawde efektywny i nie tylko do torrentow ;) zadnych usranych reklam upd czy inne natrety - poprostu wykonuje swoja prace najlepiej jak umie ;)

i tak btw.

6. Temat musi zawierać informacje na temat posta. Nie zaczynać nowych wątków z tematem "POMOCY" etc.

widze duzo jest tematow naginajacych to i przybywa :s

2006-2010

Opublikowano

mała poprawka, pytasz sie o klienta torrenta a nie o torrenta ;c

utorrent jest bez watpienia jednym z najlepszych klientow, jest mały (jak sama nazwa wskazuje mikro-torrent, zajmuje chyba nie całe 300kb).

Co do szybkosci sciagania, osobiscie sciagam z zamknietego trackera www.heaventracker.org i sciagam prawie zawsze z maksymalna moja predkoscia neta (1MB/s)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ja polecam bitspirit (nigdy żadnych problemów) wiele osób mówi że ssie ram ale u siebie tego nie widzę.

Bardzo wydajny, sam zmienia prędkość jak np gramy w grę mmo to "robi tak by nie było laggów i szło spoko" ;p

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.