Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot Auto Relog

Napiecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

poszukujesposobu/linku do tematu gdzie wyjasniony byl autologin do isro. Niestety nie moge go znalezc.

Wiem ze tworzylo sie skrot ibota i cos tam dodawalo.

czy to wogole jeszcze dziala?

prosze o pomoc

Opublikowano

Auto relog masz jak klikniesz przycisk DONATE i cos dasz, keidys qlimax zrobil tuta jak to zrobic bez doante ale pare osob go wkurzylo i usunal temat.....

Nie trzeba nic płacić bo mi działa autorelog :]

Wystarczy kliknac donate, potem pojawi się w drugiej zakladce opcja autorelog z wyborem serva i miejscem na passy, a w pierwszej jest dodatkowa opcja Staller

Opublikowano

A ja postępowałem zgodnie z tutkiem z innej strony, leczy takim samym, jak był na mpcforum, lecz wyskakuje mi błąd C9, czemu?

Opublikowano

Z C9 sobie poradziłem, żaś gnębi mnie jedno. Jak wyskoczy my "you have been disctonnec from the server" to ibot nie wyłącza silka tylko próbuje następnego clienta odpalić. Próbowałem ustawić alarm na "taskkill" (na wszystkie sposoby z innego forum robiłem to) i nic. Silka taskkill nie wyłącza. Znacie jakiś sposób?

Opublikowano

Tak, chcę, żeby po wyskoczeniu komunikatu w grze, że dostałem dc, client się wyłączył i potem od nowa logował do gry. Czyli chodzi mi o to samo co użytkownikowi tw??jstary

Opublikowano

Sprawdzałem to i korzystam z tego już jakiś czas. Ale jak dostane DC, o bok nie klika na "confirm" w tym komunikacie, tylko chce next clienta odpalić. Ale nie może, wiec nic sie nie dzieje, póki sam nie przyjdę i nie kliknę na "confirm" - wtedy dopiero sam się zaczyna logować.

Opublikowano

Nie trzeba nic płacić bo mi działa autorelog :]

Wystarczy kliknac donate, potem pojawi się w drugiej zakladce opcja autorelog z wyborem serva i miejscem na passy, a w pierwszej jest dodatkowa opcja Staller

mi to nie działa ani na wersji 78 ani na 79

Opublikowano

No właśnie mi chodziło o to samo co napisał Ludzior. Owszem bot zaloguje mnie automatycznie do gry, ale gdy pojawi sie komunikat dc, to nie wylacza clienta i nie odpala drugiego. Za pomoc dziekuje....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...