Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straciłem 9 Prestiż 30 Lvl?!

Victhe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż, miałem postać którą robiłem pół roku. Kiedyś tam hackowałem, ale potem zresetowałem i robiłem all legal.

Dzisiejszego okropnego dnia, gdy wbiłem na grę, wyświetlił mi sie komunikat że coś tam że mam starą wersje gry, i żeby przejść dalej musze zresetować całą rangę i osiągniecia.

I co jest?! Straciłem tyle trudu i czasu za nic!? Miałem prawie wszystkie wyzwania z prestiżu, wszystkie tytuły emblematy nawet złote (nie wszystkie).

Błagam pomóżcie chce odzyskać dawny lvl itd. Nie chce grać od nowa. Prosze o pomoc.

15308_19_02_09_6_06_59.png
Opublikowano

To pobaw się znów w hackowanie...

Jest inna droga -.-

STEAM CZY ALTERIWNET?

Opublikowano

Steam, nie chce hackować, bo niektórych rzeczy po prostu sie nie da :/

Witam, chciałem jeszcze powiedzieć że za każdym razem gdy włączam grę pisze :

Powiadomienie

Twoje dane pochodzą ze starej wersji gry.

By przejść dalej, musisz skasować swoją rangę i odblokowania.

Skasuj rangę

Anuluj

Błagam pomóżcie, nie wiem co robić, bo nawet już wnoke tem 20 lvl to jak wyjde i wejde to znowu to samo.

Ale ja chce odzyskać moje konto! Prosze o pomoc!

PS.Oj, przepraszam za double.

Opublikowano

Zrób to co każe gra, a potem sobie EAM'em i PSE (playerstats editor) ustaw tak jak miałeś wcześniej i po problemie.

Opublikowano

Ostatecznie jak nie chcesz nic robić z EAM'em i PSE to albo ściągnij patcha do steama albo napisz do steama ..A jak nie odpiszą i ci problem nie zniknie to spróbuj jednak popracować tak jak napisał kolega wyżej z EAM i PSE....

Intel Core Quad Q8300 4x2,5GHz , 4GB Kingston , SATA Samsung 500GB , GeForce 9800GT 1024 MB

Kto odważny zwycięża , lecz jak ktoś ma być odważny skoro otaczają go lagerzy ?

Opublikowano

No fajnie, ale nawet jak nadusze skasuj range, i bede mial 1 lvl, to za kazdym razem jak wlaczam gre jest tak samo od nowa, wiec co z tego ze bede mial na 1 gre taki sam lvl jak mialem.

Opublikowano

Tak więc miałem ten sam problem. Wiem że to bolesne ale stary musisz zrobić tak...

Usuniecie coda mw2, wszystkich plików all zwiazanych z cod mw2

Nie reinstalacja tylko usuniecio go. Pozniej pelna instalacja...

I gra od nowa;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest jedyna droga wyjście teraz po tej aktualizcji ostatniej ponoc z lvl hacka mozna wylapac bana. Nie wiem nie przekonałem się na własnej skórze ale ostrzegam tylko;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...