Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]Jak Zostac Dobrym Graczek

BiseczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano chciałbym wam podpowiedziec jak zostac przecietnym graczem w grze Wolfenstain Enemy Territory.

Jeżeli grasz czysto musisz sie dobrze wyposazyc. Na pocztku cisza potem dobre słuchawki dobra myszka i refleks. Musisz sie skupic aby wiedziec mniej wiecej gdzie moga byc.Musisz celowac w samo glowe jesli nie dajesz rady to na poczotku celuj w okolice szyij potem troche wyzej i masz heda.

Kim grac:Polecam osobisci 3 klasy. 1 klasa to Medyk Zalety:Dużo HP. FieldOps:Zalety Duzo Amunicji mozesz puszczac z lornetki bomby CoverTops :Zalety Moze sie przebierac i byc Snajperem.

Poradnik moze byc nie za dobry ale juz nie gram w to 2lata gralem 4 z przerwami może komus pomoglem pozdrawiam BiseczeK

Gram tylko na Polskim Metinie s13: Ninja:76lvl woj:40|Zbieram tylko Plusy lub 5 :)

Opublikowano

Ten poradnik jest taki szczegółowy i obszerny...

Dodatkowo jego treść jest bardzo ambitna.

KAŻDY wie jakim trzeba być żeby być dobrym w strzelankach , więc daje minusa . Tylko forum zaśmiecasz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poprostu brak słow powiem Ci tak to ze grasz dwa lata nic nie znaczy bo ja gram 6 lat w tą gre i często bywa tak że są ludzi których nie da się zabic poprostu graja nałogowo w wolfET a co do klas to sie nie wysiliłeś a wogule to zależy dużo od gustu bo ja np preferuje soldiera z flamem albo z panzerem ostatecznie medyk jak trzeba się wysilić żeby kogoś kilnąć

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak kazdy sie chwali to i ja tez ja gram 7 lat w eta oczywiście z przerwami 2-3 lata a co do tematu to błędy ortograficzne po 2 bomby to sie nazywa arty albo alierty nie pamiętam :D poradnik 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...