Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Akcja Lv Up + Gp

Gość Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka

Wpadłem na pomysł z kumplem jak zrobić HLv + GP w Combat Arms :D

Potrzebuję 5-7 osób którym działa Tele Kill z Gordon 1.4.0

Zakładamy nowe konta (jak ktoś chce to może na swoim jechać ale nie wiem czy za to nie ma banów dlatego proponuje nowe).

Wbijamy wszyscy w Fire Team na Cabine. Wszyscy włączają Tele Kill ... w 8 osób na luzie powinniśmy dojść do końca na Extreme.

Dzięki temu dostajemy mnóstwo Expa w krótkim czasie i GP + GP za kolejne poziomy.

Kontakt ze mną

GG: 12767553 lub PM.

Co wy na to ??

Jest to dosyć czasochłonne ... ale włączamy AutoShoot i możemy iść AFK na kilka minut :)

Po paru dniach (wakacje jeszcze są to każdy ma sporo czasu) mamy nie złą rangę i mnóstwo GP (nie musimy kupować żadnych broni bo bijemy z noża ;))

Do tego możemy już później grać nawet na legalu bo i tak mamy dostępne fajne bronie jak G36E lub L96A1.

Edytowane przez Daxer92
Opublikowano

wszystko cacy, ale ja przed chwilą skończyłem fireteama na extreme z 500k pkt i dostałem tylko 400 expa, btw do tego tylko 4 osoby potrzebne

deidara2.png

Opublikowano

Ale po co wbijać lvl'e skoro i tak zaraz dostaniemy bana za game logsy (ilość killi na sek) ?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Skąd wiesz ? ...

Nie słyszałem jeszcze żeby ktoś za Fire Team dostał jakiegokolwiek bana.

Przecież na FT i tak cały czas się zabija ...

400 expa = 3-4x Eliminacje na 140 killi

Czyli dużo szybciej w FT niż jak byś grał sam w eliminacjach

Opublikowano

dostaniecie bany za zbyt szybkie wbijanie lvli, tak samo było w maple ... a to ta sama "firma" robi ;)

Opublikowano

HS nie musisz bić bo dajesz Aima na klatę i spokój.

A za combo to nie wiem ... wbić 20-25 combo to łatwizna na legalu.

Ja nikogo nie namawiam ... kto chce to pisać.

Na razie są 2 osoby. Jeszcze minimum 2-3.

Opublikowano

Ale jak z telekill to bijesz nożem, jeżeli z karabinu to i tak nie możesz się oddalić, ponieważ zaraz Ci się kończy amunicja.

Jak wytłumaczysz jakim cudem mordujesz wszystkie zombie z noża, skoro sam wybuch jednego z nich by Cię zabił?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Stoisz w budynku (najlepiej na tych deskach).

Włączasz TeleKill i bijesz. Postać cały czas masz na deskach (ona się nie rusza)

Zabijają Cie dopiero jak podejdą, co jest bardzo mało prawdopodobne przy dużej ilości graczy na TeleKillach :)

Opublikowano

Tak pomyślmy Nabijasz Sobie załóżmy super Lv, mam dużo kasy nie wiesz co masz robić, ale jest jedna rzecz która niestety pozostanie. STATYSTYKI !!! Myślisz, że jak będziesz miał 99.99% hs na Cabinie i Over 100Combo to ktoś cię prędzej czy później nie zraportuje... Gra się dla zabawy, a jeżeli nie wiesz jak grać to musisz używać hacków. Tak czy siak Pomysł beznadziejny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak pomyślmy Nabijasz Sobie załóżmy super Lv, mam dużo kasy nie wiesz co masz robić, ale jest jedna rzecz która niestety pozostanie. STATYSTYKI !!! Myślisz, że jak będziesz miał 99.99% hs na Cabinie i Over 100Combo to ktoś cię prędzej czy później nie zraportuje... Gra się dla zabawy, a jeżeli nie wiesz jak grać to musisz używać hacków. Tak czy siak Pomysł beznadziejny

czytaj co kto pisze, a dopiero potem się odzywaj ...

pisał że nie trzeba walić heada ...

Opublikowano (edytowane)

nie radze bo leci za to ban i nie oplaca sie robic nowych kont po to aby dostac po chwili bana ;//

dla mnie to glupota

a pozatym sam gralem i dostalem bana

sam grajac potrzebowalem 15-20min na extreme wiec nie potrzeba 8 czy 4 ludzi ale powtarzam dostalem za to bana wiec szkoda marnowac na to czas

no tak ale skoro powychodzili bo widzieli hackera to od 1 rundy zostalem sam nie wiem czemu mi tam bylo na reke zdobylem ponad 1mln punktow za co 800exp a ze mialem 100% exp to w sumie ponad 1600exp ;)))

co z tego jak i tak bana dostalem ;((((

Edytowane przez sebazlodzi
Opublikowano

Samemu FT nie da się grać :D

Muszą być minimum 3-4 osoby (nie wiem dokładnie)

OK... widzę że pomysł nie wypalił

Proszę o zamknięcie tematu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...