Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem!

abgar1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ... mam wielki problem z robiotem mianowicie wyskukuje mi taki bład

http://www.fotoload....c8a3fbc921ef574 // nie wiem co zrobić ,już parę dobrych miesięcy temu miałem tez ten problem dlatego nie grałem w rusro wcześniej myślałem ze to przez wersje ze nie działa mi poporstu ale po tak długim czasie nadal mi nie chodzi ; / moi koledzy również nie wiedza o co chodzi dlatego zwracam sie do was :) Proszę Pomóżcie! ; //////

loadera mam dobrze ustawionego... na 100% ,robilem reinstala silka .. nawet sciagalem nowego...

Opublikowano

Czy mógłbyś dodać screena jak ustawiasz loadera???

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Odznacz wszystko i zaznacz Patch Seed, Redirect Login IP[16000] i Multiclient.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

ja mam zawsze takie ustawienia jak na ss, z tym, że port Redirect Login IP mam ustawione jak w bocie i chodzi

edx.png

wiz_taxer.png
Opublikowano

ja piedziele... no to super ze Ci działa ale mi takie ustawiona i tak nie działają ; o

Potrzebuje profesjonalnej Pomocy! a nie ciągle wałkujecie loadera i jego ustawienia!

Opublikowano

Wszyscy loadera wałkują, bo w nim najczęściej ludzie złe ustawienia wklepują, tak ja ty na screenie. Nie wiem, czemu to ci nie chodzi. Jeśli masz zaktualizowanego clienta, najnowszego bota, to ciężko znaleźć przyczynę.

@UP: tak, te ustawienia na riBocie mi działają.

wiz_taxer.png
Opublikowano

Staryyyyyyyyyyyyyyyyyy kocham Cie ;************************************************ udalo mi sie! tak wreszcie! wreszcie! jestes mega pro ziom wg the best! <3 wreszcie sobie pogram :D

Opublikowano

Z edx też by działało, wystarczyło zainstalować biblioteki dołączone do ribota. :D

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...