Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Netem Po Formacie ...

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pewien problem, gdyz niedawno zainstalowalem sobie win 7, chcac wyjebac ten zlom, zrobilem formata, zainstalowalem win xp, zainstalowalem stery itp. lecz tutaj pojawia sie moj problem gdyz nie mam polaczenia z siecia (tak jakby karta sieciowa nie zostala zainstalowana) tego windowsa instalowalem juz duzo razy, ciagle z tej samej plytki itp.

neta mam w dialogu, lecz lacze sie z nim przez router d link dir 300 poprzez kabel.

teraz pewnie myslicie to w jaki sposob jestem na forum ... odpowiedz jest prosta, moja plyta glowna jest wyposarzona w jakby wlasny OS, lecz moge tylko przegladac neta, grac w jakies zrypane gry na facebooku, ogladac filmiki na yt zdjecia z dysku, rozmawiac przez skype, i takie inne gowna.

jesli ktos ma pomysl co moze byc zle, albo jaki kolwiek pomysl (zwiazany z tym problemem) to prosze o wypowiedzenie sie.

sorry za moja polszczyzne, ale brak polskich znakow, brak google chrome, lenistwo oraz dysleksja daja sie ostro we wznaki ...

Dziekuje, Lenart

Opublikowano

Pierdol system i graj w zrypane gry na fackepuku, oglądaj zobaczone filmiki na yt i zdjęcia z dysku, poprzez Skype możesz robić sex pokazy i zarobić na nową karte lub komputer.

Pomocny grzyb żegna i postrafia.

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

Pierdol system i graj w zrypane gry na fackepuku, oglądaj zobaczone filmiki na yt i zdjęcia z dysku, poprzez Skype możesz robić sex pokazy i zarobić na nową karte lub komputer.

Pomocny grzyb żegna i postrafia.

chcesz sie tak bawic ? ok spoko, zapamietam sobie grzybka ;)

jak to mowi moj Pan do SOiSK'u, "nie ma gupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi"

pamietaj, ze Ty takze mozesz potrzebowac pomocy.

@up.

wszystkie stery jakie mam sa zainstalowane o.0

Opublikowano

ja miałem kiedys podobny problem ja kilka razy probowalem instalowac i za ktoryms razem poszlo bo używałem Automatycznego Express co bylo błedem cos sie taj jebał na poczatku czy cos

a jak zainstalowalem ręcznie wszystko działało i niebylo problemow . Mimo wszystko jezeli wszystko dborze zainstalowales nie powinno byc z tym problemu Sprobuj jeszcze raz usun w7 i zainstaluj

30364378.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...