Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! Czy w hacku do 4story(cheatengine) a dokladniej w skill dziala eliksir 300%??? wiem ze dziala 200% i ekstrakt.. sa jeszcze jakies inne skille ktore pomoga ulepszyc item?? Np. formula czeladnika??I czy jest czar lekkosci?? Prosze o odpowiedzi na moje pytania :)

Opublikowano

Za pomocą Skillhacka jak sama nazwa wskazuje, można robić tylko skille (Buffy, Poty, Ataki). Formuła Mistrza to item, przy użyciu skillhacka zrobić jej nie można. Magiczny Eliksir Szczęścia 300% można włączyć, lecz efekt będzie tylko wizualny.

off

Opublikowano

tak chyba tak. Macie jakies spodoby na ulepszanie ?? Ja ulepszam tak do +11 i dalej juz sie nie da a jak pojdzie dalej to potem spali i spadnie +. Czasami to nawet na +7/8 nie da rady wbic.A ja musze jakos szybko kase zarobic i chcialem robic wysokie + itemow i sellac je. A da sie jakos zrobic zeby potwory szly za mna ale nic mi mogly zrobic?? albo zebym mieczem zabijal na hita?? Bo umiem tylko aoe a na miecz mi nie dziala jakos... :/ prosze o jakies wskazowki jak zabijac szybko i sprawnie?? :)

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...