Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Zaczynam grać wojem i nie wiem na kogo sie zdecydować nie chce zeby to wyglądało tak jak bywa to na servach ze na czacie jest tylko body lepszy mental gówno. Chce zebyscie sie podzielili ze mną swoimi uwagami , jakimiś spostrzeżeniami . Wymiencie wady i zalety jednego i drugiego , który na wiekszym lvl'u sprawia większa frajde z gry ... itp... A i jeśli był już taki sam temat lub podobny , to proszę o przekierowanie, bo nie chciało mi się szukac tyle tego tu jest ; D.

Ciekawe Porady będę nagradzać + :)

Opublikowano

A więc ja może zaczne :) mental jest bardzo dobry do expu jadnak pod pvp nie taki dobry ale jak wbijesz +65lv to poczujesz potęge mentala( mental v2 z 65lv bierze bez problemu całego spota szponuw) Wady:trzeba mieć broń minimum +6-7 lub dobrago riba sr 30+ ja mam na pl-u obecnie 77 mentalka na grymku i z dobrym eq a nie pod pvp kłade postacie do 80lv a body z eq pod pvp nedarady mi nic zeobic jest wyjątek(7pe) ale to hu... na yangah z allegro ;p;p

mental ma w miare tanie ku aura kosztuje nawet 5kk a silne 2-5.kk duchowe ledwie 800k a wirek 3kk ja mentalem biore spotak bez problemu a z bufem to wogulem 10 minut i pieczęcie zrobie a mental z tym samym lv nie da rady pieczęcie normalny body złoży się na nich :) mailem też bodego ale ukradli mi może ktoś znał WonSz°Eva mialem skille g/p i wole 10000x mentala :) takie jest moje zdanie licze na 2 + (chce miec neutralny ;p;p)

Opublikowano

To nie prawda że mental jest dobry do expa a body do pvp. Tak jest tylko do 35 lvla

Ja polecam ci zrobić mentala a na 30 zmienić na bodego

Mam mentala 39 lvl, ale na nim nie gram bo strasznie ciezko nim sie expilo na bo(nie oddam go bo jest na 1 konie z innymi postaciami)

Po 50 lvlu body jest duzo lepszy do expa, bo choc nie wezmie takiego wielkiego spotu to go ubije do kolejnego respa a mental sie bedzie bawil ze spotem

Każdy ma inne zdanie np up woli mentala, ale ja najpardziej lubie sure WP, exp miodzio, ku taniochne a w pvp koksi od 75 lvla :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...