Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie ,ponieważ wracam po przerwie i narazie niemoge znaleźc nigdzie slota do Sbot'a.Czy za używanie Ibota moge wyłapac bana ? Jakie są szanse i czy warto?.

Jola.png

Opublikowano

Mam takie pytanie ,ponieważ wracam po przerwie i narazie niemoge znaleźc nigdzie slota do Sbot'a.Czy za używanie Ibota moge wyłapac bana ? Jakie są szanse i czy warto?.

Za każdy nielegalny program dostać bana można.

Opublikowano

Ja jak grałem na isro to dostałem dwa bany, jeden na tydzień a drugi na dwa tygodnie.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Mam pytanko jeszcze ,czy to normalne ,że NET FRAME 3.5 instaluje się około godziny .. :( ... Pozatym czekam już od 20 min ,bo jest ostatnia kreska i nic..

Jola.png

Opublikowano

o sbocie: najbezpieczniejszy jest. Slot... płacisz połowę lub 200m w grze co miesiąc (przynajmniej ja tak robiłem :D) nie ma szans teraz na bana prawie żadnych. Net 3.5 to kwestia minut... lol godzinę to chyba na pentium 2 xDD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Mam pytanko jeszcze ,czy to normalne ,że NET FRAME 3.5 instaluje się około godziny .. :( ... Pozatym czekam już od 20 min ,bo jest ostatnia kreska i nic..

Ja w ogóle nie mam NF -.-.Bo mam ''błąd instalacji'', może ktoś wie co z tym zrobić?

Opublikowano

2@up

nie będę się tu z tobą kłucił, napisz na gg to sobie pogadamy oni nie muszą tego czytać xD

@topic

ściągnij może z innego źródła, albo daj screena spróbujemy poradzić coś

LifeSro

FusionRoad