Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowe scrypty użytkowników MPC!

maniekk

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Chyba że ma ktoś skrypt do teleporta tego górnego w karakoram do górnego w roc mountain.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

"Mane i Życie w skrypcie a skille, i co ma atakować w agbocie."

Ok, to czy mógł byś mi zrobić samą drogę ?? tylko żeby szedł na spota i kupował poty ??

A i jak byś jeszcze coś takiego zrobił, żeby tylko expił na tych małych stolcach, zeby nic nie kupował tylko zabijał automatycznie a ja bym robił repota.

Opublikowano

albo wlasnie jak bedzie mial ktos scrypta tylko do gornego (Brain Peak) kola z wingami bede wdzieczny! napiszcie o tym mi albo D&G

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja proszę AŻ 5 SKRYPTOW

Na flowery 34 lvl dw

black yeowy dw

black robbery dw

maongi ht

bungi ht

W DW po 300 medium potow hp i mp i konie shadow.

W HT po 300 duzych mp i hp i 2 konie shadow

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

Witam. Ja chciałbym skrypte na Black Robber i na bunwangi repot 350 hp 650 mp na jakimś dobrym spocie i jak dało by sie zrobić to żeby itemki wkładał do storage.

MyrdeK już 70 lvl i nadal rośnie :)

Admin Cienia
Opublikowano
a czy trudno jest tak samemu sobie zrobic?

Myślę że z tego powodu napiszę w najbliższym czasie tutorial żeby załapali o co kaman.

Admin Cienia
Opublikowano

Jak ktoś chce skrypt to niech spojrzy Tutaj.

@down: Te błędy wynikają ze złej konfiguracji AgBota.

Opublikowano
Jak ktoś chce skrypt to niech spojrzy Tutaj

Próbowalem robić tak skrypta jak tam podane, ale bot sam nie idzie na expa. A jak sie teleportuje do miasta bo full inventory lub bron sie popsuła to bot sie wyłącza.

Proszę o skrypt na

-Megalopa (21lv)

-Crab (23lv)

-200 HP(small)

-200 MP(small)

-Kupowanie potów, konia, return scrolla

-Dojście z Const.(dojazd na koniu[red])

-Naprawa itemów

-Sprzedawanie itemów z Backpacku u NPC

-Skrzynka

Będę wdzięczny za skrypt.

Opublikowano
[AgBot MPC Users Script]

W związku z częstymi problemami użytkowników z systemem scryptów proponuję zacząć wrzucać tu swoje, dobre i działające scrypty.

Scrypty proszę wrzucać wedle wzoru (żeby było schludnie i przejrzyście):

[sugerowany level potrzebny do expienia] - Nazwa Moba - Miasto (link do scrypta)

np. [57] - Sonar - Hotan (LINK)

PS. Scrypt musi być w odpowiednim formacie (.lst), najlepiej żeby nazywał się "default".

Czy ktoś to PRZECZYTAŁ???

Narobiliście takiego spamu w tym temacie, że to C**J

Trudno zrobić według instrukcji??

A dla osób spamujących w ten sposób "proszę o zrobienie scrypta na *********"

Zwracam się do was z prośbą zróbcie sobie odzielny temat na takie rzeczy bo ten temat nie jest od tego.....

Opublikowano

Proszę o skrypta na Shanury/Goaty Dla F inta euro.

Prosze bez giant/champion pt mobków.

400 x-L HP

600 x-L MP

1 horse 60 lvl

50 x-l potow dla konia.

W tym temacie jest już skrypt na ów moby, ale w tym miejscy jest za dużo partowych mobów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam scripta na wingi 78-80 postac blader potuw Large - 570 hp x1000 MP Large - 570 x1200 rep oczywiscie Hotan ;] nich kupi returny ( 2 ) horsa nie potrzebuje peta nie nosze byle wracal do miasta naprawil sie kupil poty i wrucil expic ;] a wiec thx z gury

Opublikowano

Witam!

Uspokójcie się , jeżeli będzie dalej prowadzony taki spamy ,będę nagradzał to warnami !

Są TuT'y do robienia skryptów .. 10min roboty.

b577e893e102f.png

Admin Cienia
Opublikowano
Mam pytanie, jak te scrypty w
[./code] wrzucić do agbota? Tzn przekonwertować je do pliku ( .lst ) ?

Program automatycznie je konwertuje.

Opublikowano

Witam, wiem , że nie powinienem pisać prośby o skrypt, ale jednak muszę. Potrzebuję skrypt na Ultra Blood Devil, spot jakiś dobry byle bez spiderów. Poprostu nie potrafię się bawić w takie rzeczy i proszę was o pomoc.

300 hp large

500 mp large

return scrolli 0

koni też 0

Dziękuję jeśli ktoś mi pomoże.

Opublikowano
Witam, wiem , że nie powinienem pisać prośby o skrypt, ale jednak muszę. Potrzebuję skrypt na Ultra Blood Devil, spot jakiś dobry byle bez spiderów. Poprostu nie potrafię się bawić w takie rzeczy i proszę was o pomoc.

300 hp large

500 mp large

return scrolli 0

koni też 0

Dziękuję jeśli ktoś mi pomoże.

O to skrypt!

http://odsiebie.com/pokaz/1638344---41b4.html

Siemka ja bym potrzebował scrypta na yeochy tigery bowmany bandity i black tiger najlepiej zeby kupywał 200mp i 300hp small potion i konia na 10lvl jak co mam nukera s/s z góry thx mi nie wychodzi

Proszę na bandity!

http://odsiebie.com/pokaz/1641227---322f.html

Opublikowano

witam ja chcial bym zeby ktos zrobil skrypta na jakims dobrym spocie na ongach bo chce robic ludziom taxi i chce zeby szedl do miasta zeby kupil poty na mane co dają chyba 450, i zeby naprawil bronie. Prosze tylko o zrobienie tego skryptu:) a i mam 58 lvl i jestem nukerem spear

Admin Cienia
Opublikowano

W związku że w tym temacie robi się konkretny świetni, (po moim przeczyszczeniu nawet nie wygląda zbyt ciekawie), wkrótce utworzę oficjalny temat w którym będziecie mogli pisać prośby o skrypt, oczywiście będą pewne zasady, których nie przestrzeganie będzie kończyć się kasacją posta. Temat odpinam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...