Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krótki Wierszyk O Forum ;)

spider44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie nie śmieszne (nooo może w niektórych momentach ^_^), tylko szczere :D

Taka prawda ;) Zajebiste, szaaaacuuun ziąą :D

@edit

Jeśli ktoś chce się nagrać i opublikować to zapraszam na PW, mam podkład idealny ^_^

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

ja widze pol userow co tutaj napisalo sie zbulwersowalo na ten wierszyk..hmm ^^(ciekawe dlaczego..)

Mi sie osobiscie podoba ;] ci co mowia ze " oo boshe przeklenstwo" jakbyscie nigdy go nie uslyszeli... ludzie litosci.

A i ci co mowia ze wiersz jest do kitu.. prosze zaprezentujcie swoje wersy o mpc.. Kolega na poczatku powiedzial ze nie pisal 1-2 lata ;]-ale i tak dobrze mu wyszlo.

sygna1o.jpg

Opublikowano

SonYou ja zauważyłem jeszcze ciekawszą rzecz. Większość userów która mnie potępiła ma reputację na - , zazwyczaj sie oceniam ludzi po tych punktach ale tutaj aż samo się prosiło ; D

Cieszę się że Ci się podoba.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...