Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krótki Wierszyk O Forum ;)

spider44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakoś po północy wzięła mnie wena, a że miałem pod ręką zeszyt to nie pozwoliłem by myśli pierzchły. Nie pisałem chyba z rok, czy nawet 2 więc nie zlinczujcie. Poza tym czytanie tego nie jest obowiązkowe - w myśl prostej zasady - nie podoba się? wypierdalaj. Jeżeli ktoś chciałby mnie opierdalać - na wstępie mówię że to użytkownicy mi się nie podobają, samo forum jest ok :D

Kolejny użytkownik, abonent neostrady

wchodzi tu pierdolić głupoty dla zabwy.

Zawitał na eM Pe Ce bo mu brat polecił

i teraz będzie wieśniak swą mądrością świecił.

Kod dla Borland delphi w Dev-pascal kompiluje,

aż trudno mi uwierzyć, że są tak tępe chuje.

Wielcy programiści, wszyscy z jednej matki,

nic tylko ich zamknąć z małpami do klatki.

Idzie tu kolejna zawszona cholera,

ten z kolei szuka, kurwa keyloggera.

Który ustępuje, a który jest najlepszy,

śmierdzi to głupotą jak w izbie u wieprzy.

Trzeci się lansuje na Elo Pro Hackera,

tylko nie pamięta, jak w C się plik otwiera.

Wszyscy po kolei równie mocni w gębie,

jak w sraniu po dachach warszawskie gołębie.

Kodują wirusy w zasranym notatniku,

a myślą tak często jak kot robi siku.

Połowa tych znanych na forum userów

wyrośnie na bystrych i lotnych koderów.

Coraz więcej w sieci będzie tego gówna,

bo dzisiaj to mądry to głupiego równa.

Wciąż można zapobiec nubstwa rozwojowi

ale są potrzebni z chęciami ludzie nowi.

Próbuj więc sam szukać i innym pomagać

miast na forum głupie pytania zadawać.

Cokolwiek ktoś wyznaje i w cokolwiek wierzy,

prawda jest niezmienną - SIEĆ TWORZĄ USERZY.

PS. Wiersz jest mój i jeżeli chcecie rozpowszechniać to róbcie to razem z informacją o autorze.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Dzięki ;] Co to przekleństw - to dlatego że pisałem od serca. Jeżeli o czymś piszę to znaczy że mam ku temu jakieś powody, nie mam w zwyczaju pieprzyć o tym jak pięknie ptaszki ćwierkają.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

a ten wierszyk ma jakiejs prawa autorskie ?

to trzeba isc wykupic i dac do podrecznikcow nowoczesne Wiersze polakow :D

30364378.png

Opublikowano

Hehe, wiesz niezły :D.. tylko trochę za dużo przekleństw.

@Seoth

Daj mu taczkę pieniędzy, to ci odsprzeda pomysła.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ta, czasami trzeba było wstawić krótkie 'kurwa' żeby wyrównać liczbę sylab. Rozpowszechniajcie gdzie chcecie, byleście dopisali poniżej autora xD

Opublikowano

Osama: niestety, jestem prostym człowiekiem. Jak mi coś wpadnie do głowy to na pewno wam napiszę drugi ;]

Opublikowano

Sxoxi: żeby zrozumieć niektóre rzeczy trzeba po prostu troszeczkę myśleć.

MrThomson: i z początku właśnie w Fan Art miałem zamiar ten temat umieścić - tam jednak są głównie zlecenia i pojedynki więc zwątpiłem gdzie go dać.

Opublikowano

Najlepiej się pisze pod wpływem emocji :) Zamiast wkurwiać się i kląć lepiej sobie machnąć jakiś poemat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...