Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban Na Podstawie Filmiku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy GM-owie dają bany na podstawie SAMEGO filmiku? Chodzi mi tu o konta główne.... Załóżmy expbocie na mh, dmg hack(50+lvl):) I jakiś noobek to nagrał to czy na podstawie tego też filmiku gm może dać bana? Czy raczej odpisze że konto będzie pod nadzorem czy coś takiego? Jestem ciekaw waszych odpowiedzi:)

eh...

Opublikowano

Zależy jaki jest ten filmik - czy dobrze widać, że ma te wszystkie syfy ;)

Jeśli nie zbyt to trafia na listę "pod nadzorem" :unsure:

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Jeśli to na mh to raczej będzie widoczne na filmie więc od razu ban 30 lat za cheaty i good bye account.Chyba ,że na tym filmie nic nie widać (kozacka jakość xD) to prawdopodobnie jakiś gm będzie to konto obserwował przez powiedzmy tydzień.Jeśli nie wykryje nic podejrzanego to odczepi się.

@Edit

Kolega Up szybszy był ;) .

qsHVsoT.png

Opublikowano

Hehehe tydzień? Popatrzy z godzinkę z przerwami i olewa sprawę ;) Z tego co wiem dużo ludzi jest na tych listach (tych, bo na każdym serwerze).

Opublikowano

Mała szansa na bana, ponieważ film można zaaranżować, GM hacki musi widzieć na własne oczy. Zresztą film i tak nie będzie Full HD żeby odczytać dokładnie nick, gildię oraz LvL. Sam rozmawiałem kiedyś z [GM]Oktawian o tym czy na filmach np. od FuBu [w tej rozdzielczości] można bana dostać, odpowiedział że tak, ale to bardzo mało prawdopodobne ponieważ można to była zaaranżować i bany na podstawie filmów zdarzają się bardzo, ale to bardzo rzadko. Powiedział że taki ban musi być jeszcze uzasadniony obserwacją danej osoby z Teamu.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Osobiście nagrałem Frapsem filmik i widać było nick i jak bije. Zrobiłem to na początku wakacji i postać jeszcze gra.

Ostatnio dałem ssa jak osoba przeklina. Jej nick był na tym czarnym grandiecie chatu ale było go widać. I oczywiście napisali że nie przeszedl systemu wysylania ticketów (czy jakos tak).

Wysyałem ssa jak koleś mi daje liknk do akcji z allegro i mi pisze za tam yangi kupil. Dalem ssa i napisali ze to próba oszustwa i tym razem mi popuszcza..

to chyba zarty.. ktos da filmik to bedziesz pod obserwacja a i tak cb nie zbanują.

Opublikowano

to jest team metin2 PL.

Ja kiedys wyslalem ss jak mnie ktos obraza i dostalem odpowiedz:

Niestety na tym screenie nie ma wystarczających dowodów. Radzę przeczytać regulamin. Na SS musi być widoczny również nick drugiej osoby.

no heh

zalezy.

jak trafisz na porządnego GMa i bedzie to widac to koles sie kipnie do ciebie sprawdzi jak bd. mial to zbanuje.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Trzeba na chacie napisać datę zrobienia ss i ten ss nie może być w żaden sposób edytowany ;)

Opublikowano

Za nic Cie nie zbanuja poki sami tego nie zobacza, expilem do 63 zglaszalo mnie minimum 20 osob z filmami i na IRCU, w koncu GM przylazl EM2 mi go wykryl lecz niestety za pozno bo jak wylaczylem to zaraz mialem bana dodam ze mialem jeszcze dmg hacka i sh ^^

Opublikowano

Ja tam expiłem z MH + EM2 + DMG i jak byłem przy kompie to GM się to do mnie.

Po czym Off Em2 i lognołem się normalnie i expiłem sam bez zadnego em mh i dmg przez 30 min potem sprawdzałem czy gm mnie dalej obw ale nie :D

Expie dalej z mh i dmg ;p

Ciągnij mi drut* oraz ssij moje świerze jajc*.

Ty cw*lu jeb*ny żeby cię ktoś zaj*bał. Żebyś zdych*ał śmi*ciu pierd*lony.

To RMCF1902 F*ck You

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...