Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Rzeczy Wypadających.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem początkowym hackerem i cheaterem. Na gwałt potrzebuję programu który zamieni mi rzecz wypadającą z zabitego potwora na inną, po IP np. z elf bot ng. Sam nie wiem jak to zrobić a potrzebuję. Proszę o wsparcie lub wykonanie go za mnie.

Dziękuję i pozdrawiam Rarez

Opublikowano

Jak by tak się dało to każdy by miał po 999kk w Tibii.

Po drugie jest to ID nie IP.

MultiClient Pod Tibię 8.62

22.09.2010

100% Made by Me

Opublikowano

Jak by tak się dało to każdy by miał po 999kk w Tibii.

Po drugie jest to ID nie IP.

Tak tak.. ID, drobna pomyłka.

Może i miał by każdy po tyle kasy, ale to nie chodzi dokładnie o to. Jak będę chciał do się tego wszystkiego do uczę i sam to zrobię... bo to jest możliwe. A gdyby tibia nie była tak zapisana to by można było pozmieniać ID itemów w kodach źródłowych i indexach :)

Opublikowano

Nie da się zmienić lootowania z potworów. Siedzę w programowaniu takich aplikacji blisko 4 lata. Musiał byś się włamać na oficjalny serwer Tibii, i pozmieniać w plikach LUA lub SQL, dane ID.

Stworzenie takiego programu jest nie możliwe. Brazylijscy programiści dostali wyzwanie około rok temu, za blisko przeliczając 200 tys zł, o napisanie takiego programu. I jest to awykonalne. Co najwyżej możesz sobie pobawić się CheatEngine, dla własnego widoku. :)

22.09.2010

100% Made by Me

Opublikowano

C#, Delphi, zajmuje się również tępieniem Psełdo-Hackerów, debugowaniem aplikacji oraz służę pomocą w jednym z popularnych dostawców internetu. .. Zresztą pisałem Ci już kiedyś na PM, z Konta Damiiś. Dowód mojego działania miałeś nie cały miesiąc temu w tym temacie, zapewne pamiętasz...

http://www.mpcforum.pl/topic/187237-elf-bot-key-generator-for-version-459/page__view__findpost__p__1272343

22.09.2010

100% Made by Me

Opublikowano

Co najwyżej możesz sobie pobawić się CheatEngine, dla własnego widoku. :)

Co do cheat engine, to dla wyglądu i nie tylko, bo jak ja to będę miał to i inni tak zobaczą. :))

Opublikowano (edytowane)

LUBIE PLACKILUBIE PLACKILUBIE PLACKILUBIE PLACKILUBIE PLACKILUBIE PLACKILUBIE PLACKILUBIE PLACKILUBIE PLACKILUBIE PLACKI

Edytowane przez jackraymund
ja tesh
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...