Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z Metinem i innymi grami

srajtaśyma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam od jakiegoś czasu (2 miesiecy) próbuje znaleźć kogos kto mi pomoże ods tych 2 miesiecy zakladam posty i nic ani 1 odp mpc pomaga niby wszystkim mnie olewacie i nie czaje o co lazi jestescie tacy genialni robicie exp boty multi haxcki fish boty a mi nie mozecie pomoc kuzfa ponowie swój problem :

wbijam na stronke (metin 2 albo 4 story) pobieram to gowno co pobiera* klienta odpalam czekam czekam i wyskakuje komunikat blad podczas laczenia wtf net dziala 1 klasa wiec nie w necie problem 4story pobralem bo admin mi wbij instalke na megauploada ( najnowsza wer ) metina nie mam oks odpalam klienta gicio i nagle znowo blad podczas laczenia z 100 razy próbowałem i to samo i te okienko (jak odpalasz klienta to jakas reklama jest ) nie wyskakuje pisze ze nie moze wyszukac dobra pobralem se last chaos i to samo .....

mam net frama 3.5

usuniety explorer mam mozille (przyczyna usnuiecia nie wyświetlało stron)

modek usunie to bedzie znaczyc ze lamerzy jestescie

piszecie negatywne kometarze mam to gdzies

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

Zformatuj Komputer zainstaluj Nowego Windowsa czy tam Viste i Sciągnij jeszcze raz Daj -:)

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

Opublikowano

http://www.idg.pl/ftp/gry_8676/Metin.2.Client.2008.09.08.html

Ściągnij to i spatchuj :)

+ mile widziane :D

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

treej metin 2 a co z last chaos i 4 story ??

rones tyle to ja wiem

czyli w sumie zadna pomoc ......

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

pewnie zapora blokuje porty zrob kopie sterownikow ew. czegos co dla ciebie jest wazne,

Sformatuj dysk "C" wrzuc nowego Windowsa i wtedy nam napisz czy jest wszystko dobrze :)

pozdrawiam ;]

Jebać to!

Opublikowano

Tak jak up2 - zapora.

Panel Sterowania >> Zapora systemu Windows(w widoku klasycznym) >> Zakładka "Wyjątki" >> Dodajesz metin2client.bin bodajże:)

Może jeszcze firewall blokować, albo spatchuj klienta porządnie:)

Opublikowano

Zrób formata, albo rzuć komputer z dachu powiedz rodzicom, że drwal w nocy rozbił okno, wbił się do pokoju, wziął komputer i uciekł.

Albo podaj dokładniejsze dane systemu i łącza.

Chociaż nie chce mi się pomagać osobie która szantażuje, bo nikt nie wie jak jej pomóc.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...