Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot Dc

papasmerf10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iBot DC problems

Hello all,

Sorry there won't be any iBot update for this week because I'm still trying to find a way to fixed the disconnection problems that is happening. It seems to happen every 2hrs when hackshield is sent.

I already tried a bunch of things to the client and iBot but nothing seems to be working still. However, I will try and test more stuff and see if it works.

Also, I've been getting successive donations lately. Thank you very much. I really appreciated it.

text zaczerpniety ze strony ibotforfun.blogspot.com

Tlumacze:

IBOT problemy DC

Witam wszystkich,

Przepraszam, że nie będzie żadnych IBOT aktualizacji na ten tydzień, bo jestem nadal próbuje znaleźć sposób na stałe problemy odłączenia, co się dzieje. Wydaje się co 2 godzin po hackshield jest wysyłany.

Próbowałem już kilka rzeczy do klienta i IBOT ale nic nie wydaje się działać nadal. Jednak postaram test i więcej rzeczy i zobacz czy działa.

Również, byłem ostatnio coraz kolejnych darowizn. Dziękuję bardzo. I to naprawdę docenić.

Jak wiec widzimy problem dc NIE jest jeszcze rozwiazany wiec nie zakladamy kolenych tematow typu "mam dc co 5 min"

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Chociaż trochę mogłeś edytować tłumaczenie <_<

Na przykład ten fragment " bo jestem nadal próbuje znaleźć sposób "

Google translator nie jest doskonały xD

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...