Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waka Waka Yeyeye

Grozisz_Mi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak co leprze gold czy bronz i 800g1

(informacja dla dzieci neo nie jestem botem i gram Only4fun^.- wiec nie pisac czegos takiego kup gold wbijesz szybko lvl bo ja mam na to wyjebane liczy sie zabawa)

jaka bron kupic aktualna m60 gold 40 dni mp7a1 20 dni

bronie prosilbym takie na mapki khali bloc marien i conturas

nie pytac o lvl wystarczajacy (62)

nie pisac kup ammo boxy bo mam wyjebane na jakies 30 pkt wiecej

(jak juz to fleshe )

2

A teraz konto kumplowi trzeba zrobic wiec tak prosze o promocody jakies typu combat knife daje + (ilosc plosow zalezy od ilosc promo i rodzaju)

3

mam na zbyciu konto 32 lvl kd 2.45

bronie mp7a1 50 dni fleshe 150 dni famas 40 dni + daje kod na premke gold 3 dni

nie wiem ile konto warte bo kasy nie mam po zaplaceniu rachunkow a musze kupic sobie TA PREMKE PUNKT 1

prosze o podanie ile mniej wiecej warte

ktos ma propozycje pisac pw lub gg 19415059

((((((((((<<<<<<<<<Nie handluje tym kontem na forum tylko to prosba w ustaleniu ceny tego konta >>>>>>>>>>>>>>))))))))))))))

JEZELI MASZ GLUPIA PISAC I SPAMOWAC WYJDZ I SIE SCHOWAJ

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to tak, lepsza premka gold, bo daje odrazu 5slot, i nie trzeba kupować, dostajesz też więcej dinarów na początek i więcej promo kodów... druga sprawa to lepsze jest MA7 gold moim zdaniem, grałem MA7 i super mi się grało

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to tak po 1 nie ,,leprze" tylko lepsze... po 2 nie ,,bronz" tylko brąz to jak chcesz grac fun to nie wiem po co sie pytasz oczywiście brąz i 800 g1 hyymm

za to nie wiem kup sobie co tam chcesz... famasa lub inne G

ptk 2

o pomo prosisz tu ci nikt nie da promo za +...

ptk 3

co do konta to konto prawdopodobnie jest malo warte przy takiej masówce hackerów nikt nie kupi ponieważ albo s****i ratio albo go zbanuja za haxy...

Gamon95

ja grałem prawie all broniami i o MA7 nie słyszałem ale jak gold to chyba mp7 ci chodzi ja grałem zwykłym i normalnym tak samo sie gra... co z tego ze jest żółte (bo zlota to mi nie przypomina) taki sam dmg itd tylko w gold k1 i tych 3/5 slot sw czy jakoś tak chodzi mi o ak cammo itd sa inne staty a to to jeszcze nie wygodne bo lewa ręka nie tak łatwo dosięgnąć do 8 musisz prawa i to by bylo na tyle ;)

Opublikowano

1. Lepsza premka gold. Więcej expa dostaniesz, 5 slot więcej dinarów.

2. Nic nie dostaniesz.

3.Z tego co wiem roń można mieć na max 90 dni.. jak i inne px.... (nie mówię o promocdach) więc wątpie abyś miał na 150 dni fleshe...

Konto warte góra 40 zł.. plus musiał byś mi udowodnić ze nabiłeś to ratio skilem a nie kilami itp.

Pousuwałem u cb w poście to co mi sie nie podobało;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ja ci polecam bronz i 800g1 bo za g1 możesz sobie jakąś fajną bron kupic xD no i za bronze premke dostajesz dinnary i wecej expa . Jako gron polecam scorpony ;)

b_560_95_1.pngb_560_95_1.pngb_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_0_1_0.png

Opublikowano

1. Lepsza premka gold. Więcej expa dostaniesz, 5 slot więcej dinarów.

2. Nic nie dostaniesz.

3.Z tego co wiem roń można mieć na max 90 dni.. jak i inne px.... (nie mówię o promocdach) więc wątpie abyś miał na 150 dni fleshe...

Konto warte góra 40 zł.. plus musiał byś mi udowodnić ze nabiłeś to ratio skilem a nie kilami itp.

Pousuwałem u cb w poście to co mi sie nie podobało;p

ja mam na 200+ dni ;)

http://www.gamersfirst.com/warrock/?q=Player&nickname=creeative

(link do mojego konta)

czytasz uważnie bez promocdów i nozy.. a kamikaze to bodajze katana tak jakoś kojarze..

spróbuj kupić broń w is na więcej niż 90 dni a się nie da ;p RMCF1902

Ps: teraz jest bizon za 25 g1 na 30 dni promocja to wez kup osobie bizona bo tani jest ;d

i jeszcze coś tego aw nie nabiłem promocodami bo co to ma byc 200+ dni promo ;d to chyba bym musiał mieć z 30 list promo aw ;) a aw dopiero od niedawna jest w promo

Opublikowano

kurwa jakie z was szmaty jebane na chuj piszesz kup slownik stara cie nie kocham czy ci w dupe wklada druty z plota

mam wyjebane na to czy robie bledy pierdoli mnie to wygram w tootolotka i niebede musial sie uczyc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

fajne podejście^^ mówiłem tak gdy miałem 10 lat :P najlepiej kup G1 i golda na 3 dni (4 złote) a później dokp bronza jak ci będzie potrzebny. (gold bo ma zniżke na g1)

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...