Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alterwinet

MrMusH!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Dostałem bana na Codzie i chcę pograć więc ściągam alterwinet ale chcę pogadać z kimś kto gra na alrwinet i może pobierał to co ja teraz chce się upewnić że to będzie działało na 100%

Więc :

http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24

Pobieram wszystko z tego linku w torrencie prosiłbym o linki do tego wszystkiego na rapida bo mam konto premium dam + :D

Moje pytania :

1.Pobierał ktoś to co ja teraz ?

2.Jeżeli pobierał to czy to działa ?

3.Jest to aktualna wersja ?

4.I czy to co pobieram to czy to jest wersja ENG ? Bo podobniesz na pl nie działa ?

Opublikowano

Witam !

Dostałem bana na Codzie i chcę pograć więc ściągam alterwinet ale chcę pogadać z kimś kto gra na alrwinet i może pobierał to co ja teraz chce się upewnić że to będzie działało na 100%

Więc :

http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24

Pobieram wszystko z tego linku w torrencie prosiłbym o linki do tego wszystkiego na rapida bo mam konto premium dam + :D

Moje pytania :

1.Pobierał ktoś to co ja teraz ?

2.Jeżeli pobierał to czy to działa ?

3.Jest to aktualna wersja ?

4.I czy to co pobieram to czy to jest wersja ENG ? Bo podobniesz na pl nie działa ?

1.TAK

2.DZIAŁA

3.TAK

4.ENG

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

Nie potrzebnie pobierasz znowu gre, skoro dostales bana to juz masz coda, zrob sobie jego kopie i zainstaluj aiw.

Bo podobniesz na pl nie działa ?

Ja mam wersje pl ze steama i mi smiga.
Opublikowano

Nie potrzebnie pobierasz znowu gre, skoro dostales bana to juz masz coda, zrob sobie jego kopie i zainstaluj aiw.

Ja mam wersje pl ze steama i mi smiga.

Met ale to jest wersja zbanowana więc nie zadziała jeszcze kiedyś jak ściągnąłem ten map packi i alterwinet było dużo problemów ale pomóg mi odpalić go kolega niestety graczy nie wyszukiwało :(

Opublikowano

Met ale to jest wersja zbanowana więc nie zadziała jeszcze kiedyś jak ściągnąłem ten map packi i alterwinet było dużo problemów ale pomóg mi odpalić go kolega niestety graczy nie wyszukiwało :(

Czemu mialaby nie zadzialac?

Opublikowano

Czemu mialaby nie zadzialac?

Myślałem że w plikach gry coś zmieniają .

Czyli wystarczy że pobiorę to :

DLCs Repository (961 MB) - Torrent Link

Move_Stimulus.exe (54,5 KB) - Download

Patch 3 (small) - Download

i będzie działać za 1h będę miał te DLC ?

Opublikowano

Też gram na Polskiej zbanowanej wersji i nie ma żadnych błędów... Jedyne co po angielsku jest to to co Dodano, Lista gier oraz "Brak" zamiast "Nie" (To błąd nie po angielsku ;p)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...