Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj postanowilem wrocic na mapla :P wiec zainstalowalem maple (EMS) sciagnal mi sie patch odpalam naciskam PLAY i wywala mi okienko wiadomo jakie ze nie moze sie polaczyc czy cos takiego i mowi ze po wiecej info wejdz se na stronke no to wszedlem na stronke i nic nie ma napisane moze czegos nie wiem czy cos? albo moze ktos jeszc ma to? pomocy :(

sry ze napisalem nowy teamt ale w proby problem i pytania na odpowiedz sie nie doczekam a chce mi sie spac jednak chcialbym dzisiaj rozwiazac ten problem wspolnymi silami :P

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

antywir sprawdz kwarantane czy sa pliki winsock.dll kernel.dll win32.dll w system 32 wyczysc hosts C:WINDOWS/system32/drivers/etc

Opublikowano

wyczyscic znaczy mam to usunac? bo te pliki co mowiles mam w kwarantannie

juz usunalem i nie pomaga :P

macie inne propozycje??

HELP!! chce sobie pograc w ems :(

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

hosts masz wyczyscic czylli otowrzyc notatnikiem i skasowac zawartosc

@Nara Forum

Opublikowano

@Athis

@Nara Forum

Nieeeeeeeee nie odchodz co Noobki bez ciebie zrobią <załamanie>

Bedzie spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam i spam

I Będą płakać;/ dzieci NIEEEEEE

ps. No to narq;p

Robie Pin'Crackery Za Opłatą... <----zaznacz to lapsie---->Sprzedam assasina na 35 lvl z dobrymi itemami pisac 12143811<----Zaznacz
Opublikowano

nie spamuj !!

wysle reporcik :P

a moj problem dalej nie rozwiazany

aktualnie sciagam z mapleeurope nowsza wersje mapla

moze mam jakas zepsuta bo juz troche stary i cos moze z patchem zle albo cos zobacze czy z nowego sie odpali i zedytuje posta

SPAMOWI powiedz STOP!!