Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Rekord Mpcforum.Pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no Gz a pro po ja się zgadzam z Perfektem mam taki sam net i w takim samym czasie mi się ładuję mpc może nawet krócej a 10k to pewnie w następne wakacje ;)

Opublikowano

Kokosz ty zarabiasz na uzytnkownikach ( Zarejestrowanych Uzytkownikach) albo na wejsc na strone?? takie pytanie odpowiedz szczerze ;p bo np znam taka stronke ze zarabia na wejsciach :D

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Grosz do grosza i będzie kokosza

wydaje mi się że póki kokosz nie wprowadzi płatnych gold membersów nie ma co liczyc na nowy server ;/ chociaż nic nie wiadomo ^^

@up

nie zarabie jedyny zarobek to reklamy z których i tak ledwo starcza na hosting....

dobrze mówię kokosz?

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Kokosz ty zarabiasz na uzytnkownikach ( Zarejestrowanych Uzytkownikach) albo na wejsc na strone?? takie pytanie odpowiedz szczerze ;p bo np znam taka stronke ze zarabia na wejsciach :D

Zarabiasz to za dużo powiedziane... mpcforum ledwo wiąże koniec z końcem i w dalszym ciągu więcej pochłania forsy niż zarabia.... ale czego się nie robi for fun.

Odpowiadając na pytanie:

- nie zarabiamy na ilości zarejestrowanych użytkowników

- nie zarabiamy na wyświetleniach reklam.

- zarabia tylko i wyłącznie z kliknięć w reklamy w TOP'ie strony oraz w postach.

pozdrawiam,

Opublikowano

Temat edytowany przez kokosza.

Drogi Kokoszu, to była tylko propozycja, dla tych którzy chcą jakoś Ci pomóc, nikogo nie nakłaniam, chciałem tylko jakoś Ci pomóc ;) ale jak nie chcesz to już Twoja sprawa ;)

Opublikowano

Nie wiem czemu gratulujecie.Niedługo padnie kolejny rekord i znowu.

Będzie to tak w kółko i nagle MPC ogłosi że server im wysiada i koniec forum.

A wy to pierdolicie i piszecie "GZ Gz tylko tak dalej GZ GZ GZ" nie czytając nawet tematu.

Dla mojej osoby to nic zaskakującego że mpc się rozwija.

Chciałbym życzyć jak największej ilości nowych haxów i for dla Ekipy MPC Forum.

PS.I tak połowa siedzi w Metinie.

@Schi - coś tam.

Nie dokońca.Właśnie teraz (po wakacjach) będzie większa szansa na pobicie rekordu.

Ponieważ przeciętny użytkownik wchodzi na forum zobaczyć czy jest jakiś hax ,a jak nie ma to wyłącza MPC.

A gdy po szkole(około 16 godzina) rzuci się 4-5k userów zobaczyć czy jest jakiś hax nieświadomie padnie kolejny rekord.

Takie jest moje zdanie.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Stary temat, ale niech będzie.

Może AdTaily? ;) Użytkownicy mogą wykupić reklamy po przez taki gadżet na stronie, po kliknięciu - powiększa się.

Gratuluje ; D

2364.png

lolyhb.jpg

Opublikowano

Nie 4k WoW

Rekord :P

Teraz z 10k i bd git :D

Pomagam w stawianiu serwerów:

• Tibia
  • Minecraft
  • Cs'a (amxbans,pluginy itp.)

Gość Mounthains
Opublikowano

I znowu nowy rekord, tym razem 4269 ;)

NO no, niedługo kolejna bariera 5k zostanie pobita ^^

Możemy podziękować pogodzie ^^

Opublikowano

UP

U mnie przez jakieś 3 dni ciągle leje i nie mam co robić więc wbijam na mpc ;d Wolałbym żeby pogoda sie poprawiła.

Edit

Tak jak Shitset pisał nowy rekord 4269 online ;) GZ po raz drugi ;p

1359062624-U334301.png

Opublikowano

zgadzam się, posypało się wiele banów ^.^, dołączyło do nas sporo użytkowników, wiele nowych postów przybyło, oraz ogólnie forum się rozwinęło ;)

gratuluję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...