Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bany..

Kox?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys gdy gralem na haxach dopadl mnie streeming... dostaje auto-bana na kazdym serwie... na ich stronce nie ma mojego guida ale mozliwe ze pomylilem sie gdy go pisalem... czy da sie cos zrobic z tym fantem?? zmienic guida czy cos

miłosz

Opublikowano

Po co 2 takie same tematy?

Niestety ale nie da się. Masz nauczkę. Nie graj na hakack.

Bo tamten niechcący zamknąłem ;) a nie mogę otwierać tematów w subforach ;)

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

ale .. od czego zalezy guid?? od ip? plyty? cd-keya? (mam 2 keye i plyty)

miłosz

Opublikowano

GUID (ang. Globally Unique Identifier), identyfikator globalnie unikatowy – jest identyfikatorem obiektów w systemie Windows.

GUID jest generowany między innymi na podstawie czasu wygenerowania oraz liczb losowych. Ma on postać grupy znaków rozdzielonych myślnikami zawartej w nawiasach klamrowych. Znaki te to liczby zapisane w systemie szesnastkowym.

Przykładowy GUID ma postać:

{030B4A82-1B7C-11CF-9D53-00AA003C9CB6}

GUID identyfikuje obiekty COM w systemie. GUID można zobaczyć np. przeglądając rejestr systemu Windows (w kluczu HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID).

Opublikowano

pozostaja serwy bez streema... albo cs ;Ppozostaja serwy bez streema... albo cs ;P na szczescie tych serwow troche jest...

EDIT: na stronce streemingu jest takie cos jak ludzie z temp banami mozliwe ze tam jestem??? poza tym jak przepisuje guid z gry komenda /pb_myguid to te okrągłe Cosie to zera czy "O"

miłosz

Opublikowano

pozostaja serwy bez streema... albo cs ;Ppozostaja serwy bez streema... albo cs ;P na szczescie tych serwow troche jest...

EDIT: na stronce streemingu jest takie cos jak ludzie z temp banami mozliwe ze tam jestem??? poza tym jak przepisuje guid z gry komenda /pb_myguid to te okrągłe Cosie to zera czy "O"

Możliwe że tam jesteś a to z Zerami to nie wiem kompletnie ;(

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefreshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

miłosz

Opublikowano

Zapomnij ze Ci sie zmieni po formacie , jedyne co mozesz zrobic to kupic nowego cd-keya .

899346903.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...