Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dropienie Bodzi...

Koksowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ...

Mam pytanie odnośnie dropienia Zwojów Błogosławieństwa . Gdzie dropi się je najszybciej ? Dla pomocy dodam , że mam 67 lvl wojownik Body :)

Biłem trochę w lesie i w kilka godzin miałem 4 Bodzie :)

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Bodzie lecą wsędzie po równo, tylko zalezy jaki masz lvl. Np na 90 już ci w v2 nie polecą, tylko w grocie itp. Tam gdzie ci sie najlepiej expi, tam najlepiej będa ci bodzie lootać.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Jeśli ładujesz kase w sm to zapchać postaci 1 lub 1,5 strony potów i puścić bota do v2 z oddawaniem expa przez jakiś czas nadropisz bodzi i może jakaś tarcza na 61lvl sie trafi

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jeśli ładujesz kase w sm to zapchać postaci 1 lub 1,5 strony potów i puścić bota do v2 z oddawaniem expa przez jakiś czas nadropisz bodzi i może jakaś tarcza na 61lvl sie trafi

drop w v2 od 60lvl a bodzie dobrze leca od 40-60lvl pozniej tez ale ten prog jest najlepszy

Opublikowano

mi od 50 do 53 lvla w v1 nic nie polecialo tak samo w v2 od 53 do 67 lvla 0 bodzi nie wiem dlaczego 1x mi polecial z obstawy od metka 65 lv

76561198017353072.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...