Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Niesłuszna Blokada 8 Kont

Kaimas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam sprawa wyglada tak !

gram na s23(kronos) miałem 1 konto niestety nie wystarczało i zakupiłem na allegro 8 pustych kont zaliczyc itemy i kase 5kkk (nie pomyliłem sie z kk) i zablokowali mi bez podania przyczyny napisałem wiec do goscia który handlował na allegro uczciwy typek zeby sie odwołał

odp od mistrza gry

Odpowiedź od: Naofa 2010-08-23 17:40:30 Witaj ______, Blokada dotyczy problemu z płatnościami. Ponieważ płatności obsługuje firma zewnętrzna GamePay, zgłaszanie tego typu problemów jest możliwe tylko bezpośrednio do jej działu pomocy. Można tego dokonać poprzez formularz na stronie https://support.gamepay.de/index.php?page=start. Niestety problem musi być opisany po niemiecku albo angielsku. Z poważaniem, Naofa Mistrz Gry, serwer Obsydian.

i ogołem chodzi o to ze osoba X która zakupiła tez konta od tego samego goscia na allegro co ja robiła przekrety i wykorzystywałą buga który jest w płatnosciach przez sms i góra sie dowiedziałą i blok nie potrafie nic napisac ani po ang ani po niem

jestem czysty 0 sm zakupionych na owych kontach

0 hacków

czysty ! pomocy !!!!!

Opublikowano

napisz w tlumaczy po polsku a potem na angielski / niemiecki przetlumacz .....

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

albo daj komuś do przetłumaczenia. sposób podany wyżej raczej jest z deka kijowy. tlumacz www srednio tlumaczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...