Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Księgi - Ile T Rza?

Sodema

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc do rzeczy :

Księgi umiejętności np. Księga Umejętności Aura Miecza KU.JPG

Pomyślnie musi wejść 55 Ksiąg umiejętności[

Lopescio przypomniał mi o :

Od m1 do m2 1ku

Od m2 do m3 2 ku

Od m3 do m4 3 ku

Od M4 do m5 4ku

Od m5 do m6 5ku

Od m6 do m7 6ku

Od m7 do m8 7ku

Od m8 do m9 8 ku

m9 do m10 9 ku

m10 - g1 10ku/color]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Instrukcja . Np. Aura miecza instr_aura_miecza.jpg

Zwiększa szanse na pomyślne wejście książki. Tak sam jak Księgi Umiejętności potrzebne jest 55 sztuk.

Ciekawostka : Prawdopodobnie na metku US wchodzi odrazu z np. m5 - m6

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Księga poliformi , Zaaw. Księg Poliformi . Mistrz. Księga Polformi polimorfia_ksiega.JPG . Poliformia służy do przemiany w potwora za pomocą polimorfa_marmur.JPG

Przy wbijaniu od 1 na P wymagane jest ok. 40 sztuk poliformi.

Z 1 do m1 Zwykła Księgą poliformi . Z M1 na g1 Zaaw. Księga Poliformi . Z g1 na P z Mistrzowską księgą poliformi. Czym Większy poziom poliformi tym dłużej trwa przemiana.

Instrukcja oswajania konia .item_instrukcja_oswajania.jpg

Czym większy poziom tym większa szansa na przywołanie konia/Konia Bojowego/Konia Miitarnego

0 poziom przywołanie 10 %

1 poziom przywołania 20 %

2 poziom przywołania 30 %

3 poziom przywołania 40 %

4 poziom przywołania 50 %

5 poziom przywołania 60 %

6 poziom przywołania 70 %

8 poziom przywołania 80 %

9 poziom przywołania 90 %

10 poziom przywołania 100 % - Największy poziom .

Instrukcja Jazdy Konnej . kon_instrukcja_jazdy_konnej.jpg

Służy do wbicia 1 punktu dla mocy konia militarnego .

Sztuka Wojny Sun Zi/ Wu Zi / Weiliao Zi sztuka_wojny_sun_zi.jpgsztuka_wojny_wu_zi.jpgweiliao_zi.jpg

Od 1 do m1 Sun Zi , Od m1 do g1 Wu Zi , Od g1 do P Weiliao Zi.

Poszczególne wartości

65efd6d4e28aca4c.png

To koniec Poradnika/tutoriala .

On nie jest w pełni mój . Zapożyczyłem zdjęcia z google.

Jak macie go oceniać to rozsądnie . + zachęci mnie do dalszej pracy, a jak dasz - to powiedz dlaczego .

Proszę o zdjęcie 10% .

Edit : Proszę o przeniesienie do supportu , oraz zmiany tematu na " [Tut] Wszystko o księgach "

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Częściowo skopiowane z boarda.

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=395356

Jednak są zawarte ważne informacje.

Trochę dodałeś od siebie.

Ale nazwa w chuj denna.

Nie daję nic.

Chociaż tut w miarę.

sygna2edited5.jpg
Opublikowano

Wiki metin2

ludzie trzymajcie mnie !

poprostu troszkę przepisałeś dodałem i tp. i mówisz że to twoje naucz się sam myśleć

Opublikowano

Wielkie gówno i kłamstwa ;S

O poli chociażby czym większy poziom tym przemiana trwa dłużej? - brednie

Poli od 1 poziomu do G10 niczym się nie różni dopiero na P jest różnica.

Opublikowano

Fajny poradnik szkoda ze kopiuj wklej ;/ ale za checi +

taaa jakie chęci? chciało raz przejechał

i kopjuje i wkleja bosh.. ale mi to chęci

napiszę o każdym mobie na mpc i co dostane + za to żę skopiowałem ?

eh...

Opublikowano

Po 1 . Nie kopiowałem . Używałem zawartą wiedze z głowy ...

Po 2. Mogłem się pomylić , a jak cos ładnie zrobione to już że kopiuje ?

Po 3. Zapomniałem zmienić nazwy , w edytuj dałem (przy 1 poście ) że moderator ma zmienić.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Przyda mi się tylko dowodzenie, nieważne skopiowane czy nie, ważne, że jest na forum i ludzie będą z tego korzystać.

Na wiki nie ma wszystkiego w jednym, a tutaj jest, więc nie trzeba latać po całej wiki w poszukiwaniu info.

Masz +.

Opublikowano

Poizax : Idioto czytaj całe , Pisałem że zapożyczyłem obrazki z google . Wpisałem co mi było potrzebne i wuala .

Kopiować to nie kopiuje , ktoś wie coś lepiej o metinie od Ciebie i już kopiuje ?

Edit : Przynajmniej ja coś daje , a Ty byś wszystko brał i narzekał ...

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Dopisz jeszcze że z m1 na m2 1ku; m2-m3 2ku; m3-m4 3ku; m4-m5 4ku; m5-m6 5ku; m6-m7 6ku; m7-m8 7ku; m8-m9 8ku; m9-m10 9 ku; m10-P 10ku. Tylko dopisek autorstwa B)

Opublikowano

Widać, że się bardzo narobiłeś.. Kopiuj i wklej =D.

Pozdrawiam, a ciebie już oceniłem. ;]

@Down

Newbie ci nie wejdzie na Forum z cheatami, tylko na wiki lub board.metin2.pl '

g0Tef.jpg

Opublikowano

Mnie nie za bardzo obchodzi czy była to praca własna czy ctrl+c ctrl+v... Ważne że ktoś to zrobił i początkujący gracze z tego skorzystają. + i 4*

Jeśli się podobało daj ---. Jeśli się niepodobało też daj ---.

Kliknij

Kliknij jeszcze raz

Prawie koniec

Już niedaleko

Prawie!!!

To Przedostatni

Jeśli już tu jesteś daj -

Ludzie psychicznie chorzy trzymają ręce na myszkach czytając posty. Nie zdejmuj teraz ręki. Jest już za późno.

Zbieram Minusy

Nick w grze: gowno

Klasa: cie

Specjalizacja: to

Serwer: powinno

Gildia: obchodzić

To że mam mało postów nie znaczy że nie jestem doświadczony. Po prostu nie spamuje

Opublikowano

Z 1 do m1 Zwykła Księgą poliformi . Z M1 na g1 Zaaw. Księga Poliformi . Z g1 na P z Mistrzowską księgą poliformi. Czym Większy poziom poliformi tym dłużej trwa przemiana- Źle! przemiana wydłuża się bodajże dopiero od G1-P.

ogólnie temat fajnie napisany a więc + za pokolorowanie.

Opublikowano

Sztuka Wojny Sun Zi/ Wu Zi / Weiliao Zi

Nie wiedziałem że one są tak przydatne

THX ;D nie wiem co tam zbierasz ale i tak dam ci +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...