Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki problemik odnośnie zminimalizowania gry gdy to zrobię i chce ją wznowić gra mi się wyłącza . Jak temu zapobiec ? Proszę o pomoc oczywiście bd + i 5 podziękowania w szczególności jak kto woli.

Pozdrawiam.~!

LeftCraft.pl:4444

Najlepszy serwer PVP :)

Opublikowano

Cześć mam taki problemik odnośnie zminimalizowania gry gdy to zrobię i chce ją wznowić gra mi się wyłącza . Jak temu zapobiec ? Proszę o pomoc oczywiście bd + i 5 podziękowania w szczególności jak kto woli.

Pozdrawiam.~!

Możliwe że jest to gra której nie można zminimalizować.

Opublikowano

Możliwe że jest to gra której nie można zminimalizować.

Mozna bo moj kuzyn minimalizuje

Opublikowano

Może reinstala zrób. Jak to nie zadziała to napisz

Nie pomoglo ;/

@Down

2mb 2.71 ghz 170 gb

Opublikowano

2 mb karta? Z taką to chyba tibia nie łazi.

Napisz jeszcze raz bo dalej nie wiadomo.

Jaka tibia ?? To Rakion ;) ale kiedys jakis rok temu na tym sammym kompie gralem i moglem minimalizowac

ehh .. No szkoda bo minimalizowane jets mi bardzo potrzebne. Znaczy maksymalizowanie spowrotem bo zminimalizowac moge tylko nie moge przywrocic spowrotem gry bo robi sie czarny ekran a potem sie wylacza gra

Opublikowano

W końcu to ile masz RAMu i jaką karte graficzną (nazwa) Bo jak masz 2mb ramu to by ci mozilla nie chodziła xD Podaj pełne parametry systemu.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

W końcu to ile masz RAMu i jaką karte graficzną (nazwa) Bo jak masz 2mb ramu to by ci mozilla nie chodziła xD Podaj pełne parametry systemu.

sorki 2 gb ramu mam

Opublikowano

Gry nie dam sie zminimalizować tak sobie o.O

Są specjalne programy(Hacki) które mogą spowodować minimalizacje gry

dokładnie nie pamiętam jakie ale wiem że bez tych programów normalnie się nie da.

Opublikowano

Gry nie dam sie zminimalizować tak sobie o.O

Są specjalne programy(Hacki) które mogą spowodować minimalizacje gry

dokładnie nie pamiętam jakie ale wiem że bez tych programów normalnie się nie da.

Nie rozumiem chcesz powiedziec ze nie mozna minimalizwoac gry np przyciskiem Windowsa ? ;d albo shift + Tab W tedy wyrzuci nas do pulpito . Ja moge minimalizowac ale nie moge maksymalizowac!!!!

Opublikowano

@k2daj

Tak softnyx próbuje powstrzymać część hackerów Nic nie zdziałasz możesz jedynie poszukać programu do zrobienia z Rakiona WindowMode.

Wiem jak to działa bo już parę miesięcy grałem w Rakiona (Przestałem gdyż nawaliła się zbyt duża ilość hackerów)

@Up

Format nic nie pomoże.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...