Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowa] Utopia [ PL ][ No-Hamachi ]

i'm PrO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server DNO-,- Juz chyba 7 czy ktore otwarcie a server wciaz jest wylaczany i wlaczany tak wiec nie ma co na nim grac w dodatku na takim zerowym serwie dodali is co znaczy ze jakies dzieci chca zarobic sporo kasy malym kosztem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wygląda na dobry serwer, szkoda tylko ze jest aktualnie offline bo bym pograł .

"Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami sobie poradzę."

syg.png

pf.jpg

Opublikowano

Skoro mnie nikt nie pozdrawia, to jako HeadAdmin powiem dlaczego OFF4ever.

Po pierwsze: Mieliśmy tyle problemow z serwerem, że skutecznie zniechęciiśmy do niego ludzi

Po drugie: Nazwa Utopia, po hmm.. siedmiu niewypałach nie stała się raczej symbolem profesjonalizmu

Po trzecie: Dostosowywalismy exp podczas kadencji serwera, więc osoby ktore na początku wbiły 70lvl miały 3 raxy łatwiesze zadanie niż ci, którzy zarejestrowali się później.

Temat do usunięcia. Możliwe że już dziś nowy serwer

Pozdrawiam i dziękuję za wspólną grę

DeWo

Opublikowano

Prawidłowo. Na gówno się nie wchodzi. Naprawdę wystarczy się postarać, a potem przez kilka miesięcy jest miód i orzeszki tak jak np. z triadica. Jak ktoś chce to potrafi ale widocznie wy to macie w dupie.

Opublikowano

I Chuj.ja bym mial wyjebane na to ze ludki odchodza,bo wkoncu by ktos zaczal przychodzic.A tak to teraz nie wiem czy warto bd grac na tym "nowym" serwerze bo moze historia sie powtorzy.A za niecaly tydzien znowu buda ://///////

d9548721aa6c8acf.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...