Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X22 Xradar V4.0

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x22 xRadar v4.0

31.03.2010

http://www.multiupload.com/YZUHLSHYQ7

Ważne:

Jest to hackowana przeze mnie (dedi) wersja prywatnego (płatnego) czita x22 xRadar v4.0
Czit działa na wszystkich komputerach,nie korzystając z Hardware ID,oraz loginu
i hasła ze strony x22.Można powiedzieć ze jest to pierwsza prawdziwa crackowana
wersja.Wszystkie inne znajdujące sie na YouTube oraz innego typu serwisach to fake.
Ładuje się w aktywny proces Steam.exe dlatego czit bedzie dlugo Vac2 Proof.
Nie jest Aeq Proof ze względu na bezpieczeństwo.

Instrukcja:

1. Włącz cheata
2. Naciśnij Load
3. Włącz CS'a
4. Menu - Insert
5. Config znajduje się w folderze Steam.

Funkcje:

Player Radar ( 3D / 2D )
Bounding Boxes ( 2D )
CrossHair ( All Weapons )
Visibility Checks ( Bounding Boxes / Colors )
Name ESP
Distance ESP
Weapon ESP
Health ESP
Player Icons (5)

Credits:

DBS
dedi (crack)

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

wykrywalny na steamie ?

A myślisz, że dlaczego jest w tym dziale?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dałem mu creditsy, więc nie wiem o co ci chodzi. Uspokój się, bo polecisz z warnem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nauczczcie się grać neo a nie na czitach jedziecie czity to do metin2 możecie ale nie tu

sygnaturan.jpg

Sygnatura By Morcio

21571.jpg28119.png

21495.png4031.jpg

11451.png27573.png

18706.png30302.jpg

Pamiętaj jeśli pomogłem daj -

Opublikowano

nauczczcie się grać neo a nie na czitach jedziecie czity to do metin2 możecie ale nie tu

To jest właśnie forum o haxach. WYPIERDALAJ jak masz tak pisać ;x

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mozna zmienic miejsce radaru? bo mi sie wyswietla na gorze po lewej przez co zakrywa ten normalny radar i nie widze np gdzie jest paka:/

Opublikowano

masz tam w cfg w folderze steam Komende kords radar czy jakoś tak zmień to, chodzi m i o cfg cheata.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Uczeń
Opublikowano

Nie uzywajcie tego , wczoraj wieczorem se odpalilem , wlaczam rano steam i banned WTF !

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

No nie wiem, nie raz ktos juz pisal ze go za jakiegos czeata zbanowali, podczas gdy ten byl jeszcze dlugo niewyjrywalny. Dlatego pytam czy info pewne.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up

Jak sie nieznasz to sie nie wypowiadaj tu nawet... to że nie umiesz grac na Wh na serwerach i dostajesz ban'y to nie znaczy że cheat jest wykrywalny przez Vac/vac2... dostales bana za serwerze bo bylo widac ze masz czity... a nie dlatego że jest wykrywalny.

Cheat nadal UnDetected

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ludzie, wolałbym żebyście jechali na scripts niż na jebanych chakach. Czy ma to jakaś radosci z gry? udajecie pro chajtów na cw or mix z chaxami. skiloowac zera a nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...