Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Tuta Jak Wbic 70+ Dagerrem Bez Hakow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie jest tu taki tut ale tego wszystkiego od zaje.... i jeszcze troche jak mozecie dajcie linka jakiegos

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

rok expienia i zarabiania kasy i będziesz miał ten swój 70+ bez hacków ;)

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

Odpowwiem jeśli moge w imieniu całego forum metin2:

-Człowieku jeśli chcesz grać bez hacków to to forum nie jest dla ciebie.

-Po II PRIMO 70 lvl ninją nabijesz bez hacków w pół roku IS, a w 1,5 roku bez IS.

-Po III czego ty chcesz poradnik, jakie potki kupować???>>>

-Jest na 1 stronie ja naexpić 50 lvl w 3 dni, więc jeśli szukasz pomocy gdzie expić to masz tam>>.

-Gdzieś dalej jest temat :" Nie wiesz gdzie expić, zapytaj tutaj", jak myślisz po co on został stworzony????

A teraz uogólnienie twojej inteligencji, znajomości komputera i wgle ciebie:

NEO KID :huh:

Opublikowano

Mówicie 1-2 lata expania, tak ?

No to się zdziwicie ale możesz wyciągnąć ninją daggerem 80 lvl w pół roku gry, tylko że musisz wydawać kase na ItemShop ;P a do tego grać tak 4h dziennie ;)

Opublikowano

@3xUp

To ty wyszłeś teraz na nooba , neo :s

To że on jest na tym forum nie oznacza że MUSI używać haxów :)

@Topic :

Nie znalazłem ale tak myśle że Wujek Google poradzi gdzie expić na jakim lvl + jakie eq zdobyć

Oczywiście życze ci tego 7x lvla :]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jeżeli masz kasę (yangi oraz trochę na IS) to kwestia, hmm 3-5 tygodni max, najpierw męczysz się do 35 lvl w m2, na ezo, lurując.

Następnie wbijasz polimorfię na 1 pkt (gdyż daje 10 min), kupujesz jelonka +9 śr +25%, hp ok 10k i idziesz do v2 na szpony, na jednym marmurze na 44 lvl miałem ok 30% lvl'a (bez pierścienia dośw.), więc jest to dość szybki sposób, expimy tak do 61 lvl, zakładamy funkcję, tarcze na 61 lvl i jedziemy w v2 aż do ubłaganego 70 lvl....

Opublikowano

Chodziło mi o tuta bo widziałem tylko tera nie ogarniam gdzie on był ktos pisał jak wbic 70 lev na poli w tydzien chciałem tylko linka ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Co wy gadacie, że 70 lvl w rok, albo dwa? Chyba chcecie w v1 wyexpić taki lvl.

Poradnik by me: (zakaz kopiowanie itp itp)

1. Exp tam gdzie dasz rade

2. Miej eq na jakie cie stać

3. Kupuj poty duże

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Co wy gadacie, że 70 lvl w rok, albo dwa? Chyba chcecie w v1 wyexpić taki lvl.

Poradnik by me: (zakaz kopiowanie itp itp)

1. Exp tam gdzie dasz rade

2. Miej eq na jakie cie stać

3. Kupuj poty duże

nie no dojebałes kase na eq to nie problem expie na pustyni jak cos poty to ju przesada xD dobra temat do zamkniecia

Opublikowano

E tam rok... i jeszcze z cheatami..

Ja jakos wbilem 76 bez cheatow w dosyc krotkim czasie (nie liczac przrew) wiec wszystko jest mozliwe :)

Back to BF3...

Opublikowano

TuT:

Polecam bić potworki , inaczej bedzie ciezko :(((

!!! ZAKAZ KOPIOWANIA !!!

Teraz na powaznie , level ten mozesz wbic w 3 miesionce grajonc po 2 h dziennie nawet mniej to zalezy.

do 35 powinieneś sobie normalnie poradzić , na tym lelvelu przyda sie kasa :(( minimum 50kk zależy od serwa .

Kupujesz dobrego jelonka do 5kk +8-9 sr 15+ , do tego gadżety w kazdym minimum 1khp + wit na 9 bedziesz miec wtedy ok. 11k hp , nie ukrywam żę pierścien z IS by się przydał .

Lecisz do v2 z bufkiem . Minimum buffy 20% , i expisz po 1 grupce na szponach , z pierscieniem na 35 bedzie leciec ok 2% za grupke .Jeśli chcesz zacząć gre , to polecam na serwerze US , o wiele łatwiej ci sie bedzie grac , bo np marmurki po 150k a nie jak na PL po 2kk :D . jeśli pomogłem prosze minusa

Opublikowano

Napisze Ci niezwykle wyczerpujący poradnik :

•  
  • EXP
  • EXP
  • EXP
  • EXP
  • EXP

o.O

Tut w 100% MÓJ ! Zakaz kopiowania na inne fora ! xD

Daj

add.png, to tylko jedno kliknięcie. : D

Opublikowano

Bardzo dobrze że wasze posty są pełne sarkazmu :)

Bo taki tut nie ma sensu. Można tylko napisać buildy i bony do eq, ale chyba każdy wie gdzie się expi na jakim lvlu.

(Jak nie wiecie to nie piszcie bo to będzie porażka)

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...