Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale-Bot By Expo_Botter (Levelbot)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yvj76u2t.jpg

Wyjaśnienia:

Umiejętności: Tutaj, która nosi wykorzystywać swoje umiejętności do robota, na przykład, 234 tj. bot wrzuca 2 3 i 4, gdy ataki tłumu

Uzdrowienie:

Jeśli HP gracza jest mniejszy niż procent używa się klucz do wyleczenia

Usiąść:

Takie same jak dla uzdrowienia. Sekundy są tam na stałe, że Nich, jak siedzieliśmy w kopii zapasowej

Aby anulować:

Powinny być jasne wniosku. na przykład napisał do niej nie 4, tj. bot używany do odblokowania z 4

Zakres Poziom:

Wyobraź sobie, że na dobre miejsce na poziomie, ale na obrzeżach są zbyt potężne silny mob, który zwyczajowo ataku. Funkcja ta zapobiega że jeśli bot pozostawia wcześniej ustalonym zakresie automatycznie tam, gdy był z Botstart i szuka innej mafii.

Prawo, okno logowania wymienionych jest tylko to, co ma bot. To jest zapisane w Log.txt.

Faktycznie, powinien działać na wszystkich rozdzielczościach, ale ja testowałem to tylko 1024x768 i 1280 * 1024

Po uruchomieniu bot będzie pierwszy zurechtrutschen aparat jak nie należy się dziwić i nie naciśnij też! Po dokonał wszystkich działających zminimalizowane i możesz robić co chcesz.

Pytania są proste. Teraz mam ne pytanie, gdzie mogę kupić mini-gier, jak to zrobić, nie ma planu i Instructions've również przynosi więcej -.- netto

PS: Mam włącznik / wyłącznik wyposażony netto dziwnego więc, jeśli ne anspringt przy uruchomieniu firewalla.

expo_botter MfG

(google tłumacz)

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Zaraz ściągnę i sprawdzę czy działa. Dam edita jak coś.

Edit: Nie działa mi. Jakiegoś pliku nie może wyszukać.

76561198077714139.png

Opublikowano

UP

Ja go znalazłem na niemieckiej stronce (nawet nie sprawdzałem czy działa bo nie mam na tym kompie nostale) Może działa na niemieckiej wersji ?

1359062624-U334301.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...